Live Κίνηση
Περισσότερα
JEEP 2024

Jeep Renegade e-Hybrid σε τιμή-έκπληξη!

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Renegade e-Hybrid σε τιμή-έκπληξη!

JEEP 2024

Jeep Renegade e-Hybrid σε τιμή-έκπληξη!

JEEP 2024

Το νέο Jeep Renegade υιοθετεί το πρωτοποριακό ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης e-Hybrid, αυτόματο κιβώτιο και διατίθεται ετοιμοπαράδοτο σε τιμή που ξεκινά από τις 26.990 ευρώ με πλούσιο εξοπλισμό! Όσο και να ψάξετε δύσκολα θα βρείτε καλύτερη πρόταση στην κατηγορία…

Advertisement
Advertisement

Το νέο Jeep Renegade αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της εταιρείας και προβάλει ως μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση σε μια κατηγορία που συνεχώς αναπτύσσεται, εκείνη των B-SUV.

Στο Jeep Renegade έχουν ενσωματωθεί όλα τα στοιχεία που το καθιστούν ένα αυθεντικό Jeep με ξεχωριστό χαρακτήρα, όπως η μοναδική σχεδίαση και οι αξιοσημείωτες δυνατότητες παντός εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχουν εμφανή στοιχεία από την μακρά παράδοση του ονόματος Jeep, με την κεντρική κονσόλα να έχει σχεδιαστεί προωθώντας την πρακτικότητα και την ευκολία των επιβατών. Με μεγάλο χώρο αποσκευών, πολλές έξυπνες θέσεις για μικροαντικείμενα, κορυφαίο εσωτερικό ύψος και πλάτος για την κατηγορία, το Jeep Renegade διαθέτει ευρύχωρο και άνετο σαλόνι για τη φιλοξενία πέντε ενήλικων με αποσκευές.

Τα ακόμα πιο σπουδαία νέα αφορούν στο νέο, προηγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης, το οποίο συνδυάζει ιδανικά το νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων με 130 ίππους και τον 48βολτο ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται στο κιβώτιο ταχυτήτων και λειτουργεί υποβοηθητικά με έως και 20 ίππους.

Advertisement

Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα τεχνολογίας Mild Hybrid, το σύστημα e-Hybrid 48V της Jeep μπορεί να κινεί το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλής ταχύτητας και κατά την διάρκεια του παρκαρίσματος. Αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει σημαντικά οφέλη στην κατανάλωση καυσίμου, η οποία σε συνδυασμένο κύκλο δεν ξεπερνά τα 5,6 λ./100 χλμ. Όσο για τις εκπομπές του CO2, σε συνδυασμένο κύκλο αγγίζουν τα 126 γρ./χλμ μόλις (σύμφωνα με το πρότυπο μέτρησης WLTP).

Είναι γεγονός πως το Jeep Renegade e-Hybrid σε κάνει να νιώθεις σίγουρος και ατρόμητος κάτω από όλες τις συνθήκες, με τον επιβλητικό και αποτελεσματικό τρόπο που το καταφέρνουν όλα τα μοντέλα της μάρκας. Μεγάλο ειδικό βάρος για το μοντέλο έχει και η άνεση της ανάρτησης, μαζί με την κύλιση κορυφαίας ποιότητας σε οποιασδήποτε μορφής δρόμους.

Advertisement

Σαφώς λοιπόν και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Renegade αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το κοινό, έχοντας ξεπεράσει σημαντικά το ένα εκατομμύριο πωλήσεις και αποτελώντας μια ακόμα ηχηρή εμπορική επιτυχία της εταιρείας.

Το νέο Jeep Renegade e-Hybrid στην έκδοση εξοπλισμού Longitude διατίθεται πλέον με 26.990 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια 1.310 ευρώ) και καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών για τα μηχανικά μέρη. Εξυπακούεται πως διαθέτει πολύ πλούσιο βασικό εξοπλισμό που ξεπερνά κάθε προσδοκία, τόσο σε επίπεδο άνεσης όσο και σε επίπεδο ασφάλειας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass
Jeep Compass και Jeep Renegade e-hybrid: Άμεσα δικά σας χωρίς αναμονή
Jeep: Νέες τιμές για το Renegade e-Hybrid