Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Range Rover Sport

Ελλάδα 0:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Range Rover Sport

ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Range Rover Sport

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Range Rover Sport θα έχει ακόμα πιο σύγχρονη εμφάνιση και θα κληρονομεί όλα τα προηγμένα συστήματα του Range Rover.

Advertisement
Advertisement

Πυρετώδεις είναι προεργασίες των ανθρώπων της Jaguar Land Rover ενόψει της προσεχούς αποκάλυψης του ολοκαίνουριου Range Rover Sport, το οποίο θα αφιχθεί στην αγορά εντός του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το η εμφάνιση του μοντέλου θα υποβληθεί σε σημαντικές επεμβάσεις, οι οποίες όμως θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν την «αθλητική» του υπόσταση.

Ειδικότερα, στο μπροστινό μέρος θα εδρεύει μια μικρότερη μάσκα, πλαισιωμένη από πιο «αιχμηρούς» κεντρικούς προβολείς, αλλά και έναν διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρα, η εισαγωγή αέρα του οποίου θα διαχωρίζεται από ένα οριζόντιο πάνελ. Ανασχεδιασμένες θα είναι οι ακροβολισμένες εισαγωγές αέρα που θα είναι λεπτότερες και θα έχουν κάθετη διάταξη.

Advertisement
Advertisement

Αλλαγές θα εντοπίζονται και στη σιλουέτα με σκοπό τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης, και στο προφίλ θα υπάρχουν κάποια οριζόντια «νεύρα» που θα συνδράμουν στην ενίσχυση του σπορ χαρακτήρα του Range Rover Sport.

Στο πίσω μέρος τα φώτα είναι λεπτότερα και θα έχουν μια ενδιαφέρουσα οπτική υπογραφή, η αεροτομή θα συνεχίζει να τραβά την προσοχή και η πινακίδα κυκλοφορίας θα μετακινηθεί από την πίσω πόρτα στον προφυλακτήρα.

Advertisement

Το εσωτερικό design θα ακολουθεί τα χνάρια του ολοκαίνουριου Range Rover, διαπνεόμενο από μια minimal αύρα, με κορυφαίες επενδύσεις, σύγχρονα συστήματα άνεσης, αλλά και digital στοιχεία. Πίσω από το τιμόνι θα υπάρχει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 13,7”, και στο κέντρο του ταμπλό η μεγάλη, κυρτή οθόνη αφής του συστήματος Pivi Pro με διαγώνιο 13,1”.

Advertisement

Οι κινητήρες αναμένεται να κληρονομηθούν από το Range Rover και ως εκ τούτου περιμένουμε έναν 3λιτρο 6κύλινδρο turbo βενζίνης των 400 PS / 550 Nm και έναν twin-turbo V8 4,4 λτ. με 530 PS / 749 Nm.

Το παρών θα δίνουν επίσης και κάποιες plug-in υβριδικές και diesel προτάσεις, όπως και η πανίσχυρη έκδοση SVR η οποία –σύμφωνα με πληροφορίες- θα ενσωματώνει έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 4.400 κ.εκ. που ενδέχεται να παράγει κοντά στα 625 άλογα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα στοιχεία για το θηριώδες Land Rover Defender 130
Στην Ελλάδα το απίθανο Land Rover Defender του James Bond -Πόσο κοστίζει;
Με ένα κλειδί πωλούνται τα Jaguar – Land Rover

Advertisement