Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser για τη νέα γενιά VW Passat

Ελλάδα 20:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Teaser για τη νέα γενιά VW Passat

ΝΕΑ

Teaser για τη νέα γενιά VW Passat

ΝΕΑ

Με ένα σύντομο μήνυμα στο tweeter, η VW Αμερικής δίνει μια εικόνα από τη ζάντα της ερχόμενης γενιάς του Passat που αναμένεται να παρουσιαστεί στο Ντιτρόιτ την επόμενη εβδομάδα.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Θέλοντας να υπογραμμίσει τη σημασία των sedan αυτοκινήτων στην Αμερικάνικη αγορά, η VW συνοδεύει την εικόνα της ζάντας του νέου Passat που θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα στο Detroit Auto Show με την πληροφορία πως στις ΗΠΑ πουλήθηκαν 4,25 εκατομμύρια μονάδες το 2018. Είναι ένα νούμερο πολύ εντυπωσιακό και αν μη τι άλλο, υπογραμμίζει τη διάθεση της εταιρείας να παραμείνει πιστή στη ζήτηση των καταναλωτών και να προσφέρει το νέο της μοντέλο βασικά με αυτό το είδος αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Passat Detroit boi 530.jpg_large

Η ζάντα στην εικόνα που δίνει ως teaser η VW USA, είναι η ίδια με αυτή που έχουμε δει στο έντονα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο και από τις μέχρι τώρα πληροφορίες προκύπτει πως είναι αυτή που θα συναντάμε στην κορυφαία έκδοση “R” του μοντέλου και έχει διάμετρο 19 ιντσών. Η παραγωγή του μοντέλου για την Αμερικάνικη αγορά, θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Τενεσί.

Passat Detroit boi 640b.jpg_large