Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Teaser για τη νέα έκδοση Rattler του Ford F-150

Ελλάδα 5:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Teaser για τη νέα έκδοση Rattler του Ford F-150

ΝΕΑ

Teaser για τη νέα έκδοση Rattler του Ford F-150

ΝΕΑ

Η Rattler είναι μια έκδοση του δημοφιλούς στις ΗΠΑ ημιφορτηγού της Ford, του F-150 που εστιάζει στην εκτός δρόμου κίνηση.

Advertisement
Advertisement

O CEO της Ford, έδωσε μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τις πρώτες εικόνες για την έκδοση Rattler του F-150.

Τα σήματα που προσδιορίζουν την έκδοση, έχουν τη λέξη Rattler σε φόντο με απόχρωση του χαλκού και είναι πραγματικά διακριτικά- παραδόξως. Η Ford χρησιμοποιεί τις εκδόσεις XL για να «χτίσει» το πακέτο Rattler, το οποίο διαθέτει στοιχεία εξοπλισμού όπως είναι οι προστατευτικές ποδιές στο κάτω μέρος, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό με κλείδωμα για βελτιωμένη πρόσφυση, έλεγχο κίνησης σε έντονη κατωφέρεια, καθώς και ειδικά αμορτισέρ για αυξημένη σταθερότητα σε κακοτράχαλο έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Τα ελαστικά της έκδοσης είναι προφανώς με προσανατολισμό για κίνηση εκτός δρόμου και μάλιστα, όχι για απλό χωματόδρομο, προκειμένου ο οδηγός να μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τετρακίνηση που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης. Οπτικά, το πακέτο εξοπλισμού του F-150 Rattler ξεχωρίζει από τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, τις σκούρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, τα σήματα αλλά και τα γραφικά που είναι εμπνευσμένα από κροταλία στην καρότσα.

Όσον αφορά τα εξωτερικά χρώματα, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 8 επιλογών (Oxford White, Avalanche, Iconic Silver, Carbonized Grey, Antimatter Blue, Stone Grey, Agate Black και Rapid Red TriCoat). Στο εσωτερικό τα καθίσματα Onyx με γυαλιστερές χάλκινες πινελιές και ραφές με χρωματική αντίθεση ταιριάζουν με το φόντο στον πίνακα οργάνων. Η κυκλοφορία του F-150 Rattler είναι προγραμματισμένη για το Φθινόπωρο του 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Ford Puma vs Hyundai Kona vs Peugeot 2008 vs Toyota Yaris Cross Hybrid
Διακοπές ΔΕΗ τέλος αν έχεις Ford F-150 Lightning
Aυτό θα είναι το νέο Ford Kuga; (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement