Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα σχέδια της VW για το Beetle

Ελλάδα 6:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα σχέδια της VW για το Beetle

ΝΕΑ

Τα σχέδια της VW για το Beetle

ΝΕΑ

Την ώρα που η Fiat Chrysler Automobiles ετοιμάζει την αυτονόμηση της Alfa Romeo, το Volkswagen Group ετοιμάζεται να αυτονομήσει τα Beetle!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό υποστηρίζει η γερμανική AutoBild, που κάνει λόγο πλάνο των Γερμανών ώστε να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητα και φυσικά την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου μοντέλου που το 2013 σημείωσε 120.000 πωλήσεις.

Σενάριο που αποκτά μεγαλύτερη βάση αν αναλογιστεί κανείς πως εδώ και καιρό η μάρκα από το Βόλφσμπουργκ μας προετοιμάζει δείχνοντας μας πρωτότυπα βασισμένα στο γνωστό σχεδιαστικό DNA του Beetle, όπως το Dune Concept (μπορείς να το δεις και να διαβάσεις για αυτό εδώ).

Advertisement
Advertisement

Πιθανολογείται λοιπόν πως θα έρθει μία νέα οικογένεια Beetle, που θα περιλαμβάνει crossover αλλά και coupe εκδοχή (πιο σπορ από το Beetle R-Line ή το GSR.

Το εν λόγω ρεπορτάζ κάνει λόγο και για οριστικοποίηση της «αναγέννησης» του θρυλικού Bulli (γνωστό και ως Microbus), υπό τη προαναφερθείσα ομπρέλα, με ορίζοντα όμως το 2019. Μένει να δούμε το πότε και αν τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν από τη Volkswagen.