Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πρώτα Ford Bronco δοκιμάζονται στον δρόμο

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πρώτα Ford Bronco δοκιμάζονται στον δρόμο

ΝΕΑ

Τα πρώτα Ford Bronco δοκιμάζονται στον δρόμο

ΝΕΑ

Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες των πρώτων Ford Bronco, που δοκιμάζονται στο δρόμο βγήκαν στην δημοσιότητα. Μαζί τους διέρρευσαν και αρκετές πληροφορίες για τις προδιαγραφές του.

Advertisement
Advertisement

 

Το Bronco, που θα δούμε επίσημα για πρώτη φορά την Άνοιξη, είναι το βήμα της Ford στα δύσκολα μονοπάτια του off-road και αν κρίνουμε από τις πρώτες προδιαγραφές, που διέρρευσαν από την εταιρία το νέο SUV της Ford δεν θα απογοητεύσει τους οπαδούς της κίνησης εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Οι ίδιες προδιαγραφές αναφέρουν πως η ανάρτηση θα είναι μηχανική (με αμορτισέρ, ελατήρια και βραχίονες) και όχι αεροανάρτηση. Το πρώτο Bronco (του 1966) είχε εκτός δρόμου ικανότητες και η Ford θέλει να συνεχίσει την παράδοση του αυτοκινήτου για να ανταγωνιστεί το Jeep Wrangler και το Toyota 4Runner.Τα πρωτότυπα δοκιμής έχουν μεγαλύτερα πλαστικά «φτερά» για να μπορούν να δεχθούν μεγαλύτερους τροχούς (η νέα τρέλα του off-road στις ΗΠΑ).

Πως θα δείχνει το δίθυρο Ford Bronco;

Επίσης το ταμπλό θα έχει επίπεδο και όρθιο σχήμα, με μία κάθετη οθόνη, ενώ η οροφή θα είναι σκληρή και θα αφαιρείτε εντελώς, με ένα roll bar να έχει αναλάβει την ασφάλεια. Οι πλευρικοί καθρέφτες δεν είναι εγκατεστημένοι στις πόρτες, αλλά στην εμπρός κολόνα της οροφής «Α-pillar», γεγονός που υποδηλώνει ότι και οι πόρτες είναι αφαιρούμενες. Η εμφάνιση του Bronco, παραμένει μυστήριο αφού τα πρωτότυπα έχουν μεγάλο όγκο καμουφλάζ τόσο εμπρός, όσο και στην οροφή ενώ είναι σίγουρο πως το SUV θα παραχθεί με πεντάθυρο και τρίθυρο αμάξωμα.

Αποκαλύφθηκε το πρωτότυπο Ford Bronco R

Η Ford λέει ότι το Bronco θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή την Άνοιξη, πράγμα που σημαίνει ότι θα το δούμε τον Απρίλιο στο Auto Show της Νέας Υόρκης.

Advertisement