Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα δείχνει το δίθυρο Ford Bronco;

Ελλάδα 2:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα δείχνει το δίθυρο Ford Bronco;

ΝΕΑ

Πως θα δείχνει το δίθυρο Ford Bronco;

ΝΕΑ

Τις τελευταίες ημέρες του 2019, μια ενδιαφέρουσα διαρροή μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό του αναβιωμένου Ford Bronco. Οι επιρροές στο αρχικό μοντέλο είναι εμφανείς χωρίς να είναι υπερβολικά ρετρό.

Advertisement
Advertisement

 

Βέβαια δεν ήθελαν και πολύ οι πιστοί της φίρμας προκειμένου να αρχίσουν να δίνουν τη δική τους εκδοχή για το πως θα ήθελαν οι ίδιοι να δείχνει το νέο τετρακίνητο της Ford. Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν, ένα μέλος του φόρουμ Bronco6G αποφάσισε να επεξεργαστεί τις τελευταίες φωτογραφίες και πληροφορίες που διέρρευσαν και να αποδώσει μια ενημερωμένη εκδοχή του νέου Bronco.

“Για να ξεκινήσει καλά η χρονιά πρέπει να έρθει το ντεμπούτο του νέου Bronco, ωστόσο, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής και ο χρήστης Bronco6G δημιούργησαν αυτά τα όμορφα τρισδιάστατα μοντέλα που θα μπορούσαν εύκολα να μοιάζουν με τη δίθυρη έκδοση του Bronco του 2021 σε διαφορετικά χρώματα και κορυφαίες εκδόσεις εξοπλισμού”. Η πρόσθια οροφή περιλαμβάνει τον ιδιαίτερο σχεδιασμό των προβολέων, οι οποίοι είναι ενσωματωμένοι σε μια μάσκα με το logo Bronco που χωρίζεται στα δυο. Οι πόρτες και τμήματα της οροφής θα μπορούσαν να αφαιρεθούν στο αναζωογονημένο SUV με τα νέα εικονικά σχέδια να αποκαλύπτουν μια ισορροπημένη εμφάνιση όταν κάποια από τα εξωτερικά εξαρτήματα έχουν αφαιρεθεί.

Advertisement
Advertisement

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Bronco θα χρησιμοποιεί συμπαγείς άξονες και στα δύο άκρα του θα διαθέτει πάνελ από αλουμίνιο. Η ισχύς λογικά θα παρέχεται από έναν turbo βενζινοκινητήρα 2,3 λίτρων, ο οποίος στο Ranger αποδίδει 270 ίππους και ροπή 420 Nm. Η μόνη διαθέσιμη μετάδοση, τουλάχιστον αρχικά, είναι το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της φίρμας. Είμαστε μόλις λίγους μήνες μακριά από το ντεμπούτο του νέου Bronco, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται πριν από το τέλος του έτους με τιμή εκκίνησης περίπου τα 35.000 δολάρια.