Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα «όπλα» της Mercedes στο Goodwood (vid)

Ελλάδα 3:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «όπλα» της Mercedes στο Goodwood (vid)

ΝΕΑ

Τα «όπλα» της Mercedes στο Goodwood (vid)

ΝΕΑ

Μονοθέσια από το παρελθόν και το σήμερα, αλλά και sport μοντέλα παραγωγής παρουσίασε η Mercedes για μία ακόμη χρονιά στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Το «παρών» έδωσε το Σάββατο ο Λιούις Χάμιλτον, με την Mercedes W02. «Ίσως παρασύρθηκα λιγάκι με τα burn out και τα donut αλλά είναι δύσκολο να αντισταθείς με τόσο κόσμο να επευφημεί», σχολίασε ο Βρετανός πιλότος της Formula. Την Κυριακή τη θέση του πήρε ο team mate του στην Mercedes F1, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Advertisement
Advertisement

Από τα αυτοκίνητα παραγωγής ξεχώρισε η SLS AMG Black Series, το ισχυρότερο και γρηγορότερο μοντέλο της Mercedes με κινητήρα εσωτερικής καύσης και άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους. Το γερμανικό supercar εξοπλίζεται από τον ατμοσφαιρικό V8 των 6,3 lt., ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 631 PS. Τα 100 km/h έρχονται σε 3,6 sec και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 315 km/h.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει και το μικρότερο μέλος της οικογένειας AMG, την Α 45 με το 2λιτρο turbo των 360 PS. Η ιστορία της Mercedes «αποτυπώθηκε» στην 300 SLR Uhlenhaut Coupe, την W 154 Silver Arrow και την Benz 21/80 Prinz Heinrich του 1910.[nggallery id=2834]