Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα όμορφα κινέζικα, όμορφα καίγονται! (+video)

Ελλάδα 20:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα όμορφα κινέζικα, όμορφα καίγονται! (+video)

ΝΕΑ

Τα όμορφα κινέζικα, όμορφα καίγονται! (+video)

ΝΕΑ

Πολλά ακούγονται για την ποιότητα των κινέζικων ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Και οι κατασκευαστές τους φροντίζουν να επιβεβαιώνουν όλους τους φόβους των δυτικών καταναλωτών.

Advertisement
Advertisement

Η εκθετική αύξηση των Κινέζων κατασκευαστών αυτοκινήτων και τα δεκάδες μοντέλα που εμφανίζονται από παντού στην χώρα, έχουν αρχίσει να προκαλούν σκεπτικισμό σε αρκετούς στην Δύση που δεν βλέπουν με καλό μάτι τις επεκτατικές κινήσεις των κινέζικων βιομηχανιών.

Πολλοί εστιάζουν στην χαμηλή ποιότητα κατασκευής και στα προβλήματα που παρουσιάζουν τα ηλεκτρικά τους συστήματα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην έκθεση που έγινε στην πόλη Guangzhou, όπου ένα πρωτότυπο λαμπάδιασε στα καλά καθούμενα.

Από τις λίγες πληροφορίες που αφήνουν να διαρρεύσουν οι Κινέζοι οργανωτές, πρόκειται για ένα πρωτότυπο το οποίο ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες.

Advertisement
Advertisement

Οι οργανωτές μιλούν για μία ξαφνική φωτιά στο περίπτερο της εταιρίας, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη αιτία για το τι την προκάλεσε.

Advertisement

Πάντως στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Όπως μαθαίνουμε η φωτιά έσβησε χωρίς να επεκταθεί στα υπόλοιπα περίπτερα, προκαλώντας μόνο αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν εκεί. Μια αναστάτωση που είναι εξίσου μεγάλη σε όσους προσβλέπουν στα μικρά και φθηνά ηλεκτρικά που θα κατακλύσουν κάποτε την Ευρώπη.

Advertisement

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ καιρό έως να φτάσουμε στο σημείο που οι Κινέζοι θα τηρούν όλα τα δεδομένα ασφάλειας και ποιότητας των αυτοκινήτων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η… Κίνα θα βοηθήσει τις πωλήσεις της VW στην Ευρώπη
Αντίο Κίνα, καλώς ήρθες Ινδία
O δράκος της Κίνας και οι αδύναμοι Ευρωπαίοι