Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 306…

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα της πιάτσας, 306…

ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 306…

ΝΕΑ

Αποκαλύψεις, ειδήσεις, νέα και παραλειπόμενα από την… πιάτσα του αυτοκινήτου. Αυτά που δεν γράφονται αλλά στο Newsauto ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!

Advertisement
Advertisement

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ακόμα μία Δευτέρα εδώ μαζί στο αγαπημένο μας Newsauto. Στο Νο1 αυτοκινητιστικό Μέσο της Ελλάδας! Στην ιστοσελίδα που την έχετε φτάσει στην κορυφή με την αγάπη σας. Αλλά και στην ιστοσελίδα που δεν ξέρει μόνο να… στρίβει και να μιλάει για αναρτήσεις πολλαπλών συνδέσμων αλλά ξέρει καλύτερα απ’ όλους να ανακαλύπτει την είδηση. Να ενημερώνει και να βρίσκεται πάντα εκεί για όσους θέλουν να ξέρουν τι παίζει στο χώρο που αγαπούν αλλά και ζουν καθημερινά.

Αυτό είναι απλά το Newsauto και αντίστοιχα «Τα Νέα της Πιάτσας», η κορυφαία ενημερωτική στήλη για την πιάτσα του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Και αυτό το πετυχαίνουμε γιατί βρισκόμαστε εκεί έξω στο πεζοδρόμιο. Γιατί πολύ απλά θέλουμε να το ζήσουμε, να συζητήσουμε μαζί σας, να είμαστε αληθινοί και όχι ψεύτικοι! Τόσο απλά και κατανοητά.

Η αγάπη είναι τόσο μεγάλη, ο δεσμός πλέον τόσο δυνατός που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό. Και το κάνουμε κάθε εβδομάδα με πολύ πάθος.

Με τόση αγάπη που μας δίνεται πάμε… σούζα σε όλα!

Advertisement
Advertisement

Δημιουργώντας κουλτούρα…

Γράφει πολλές φορές ο Επικεφαλής του Newsauto Τάκης Τρακουσέλλης, πως δημιουργούμε την αυτοκινητιστική κουλτούρα και την τάση στο αυτοκίνητο. Κάποιοι είναι δύσπιστοι αλλά είναι η αλήθεια και αποδεικνύεται συνεχώς με τα θέματα που βγάζουμε. Τα νούμερα λένε την αλήθεια όπως επίσης και ο αλγόριθμος του YouTube που και να θες ΔΕΝ μπορείς να κοροϊδέψεις!

Με λίγα λόγια ένα ακόμα δικό μας θέμα κατάφερε να δημιουργήσει τάση στην Ελλάδα. Πρόκειται για το video που αφορούσε στο ελληνικό στρατιωτικό θωρακισμένο της εταιρείας EODH. Το όχημα με την ονομασία Οπλίτης έφτασε στη θέση Νο10 στα trends του ελληνικού Youtube!

Αποκλειστικά θέματα και τάσεις (Νο10 το συγκεκριμένο όπως φαίνεται) πάνε μαζί!!!

Advertisement

 

Ενημέρωση για όλα…

Advertisement

Από εκεί και πέρα ακούστε, ρωτήστε τι συζητιέται για το αυτοκίνητο, διαβάστε τις ειδήσεις του Newsauto και θα πάρετε την απάντηση στις απορίες

Αν θέλετε να μας ενημερώσετε για κάτι που συμβαίνει στην… πιάτσα μην διστάσετε να μας στείλετε ενημέρωση στο saribal@otenet.gr (με την ένδειξη «Τα Νέα της Πιάτσας») ή να επικοινωνήσετε μαζί μας από τα Social Media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Advertisement

 

Καλή ανάγνωση!


 

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

«Όσο πιο σκληρά δουλεύεις, τόσο πιο δύσκολα παραδίνεσαι».


Τα συνεχή ρεπορτάζ του Newsauto για εμπόρους που δεν ακολουθούν τους κανόνες της αγοράς έχουν ενοχλήσει. Αυτό είναι και ο λόγος, που έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων προχώρησε σε μήνυση, την οποία ανήρτησε ο Τάκης Τρακουσέλλης.


Στη διεθνή συνάντηση σύγχρονης τέχνης START Art Fair 2021 που πραγματοποιήθηκε στη Saatchi Gallery του Λονδίνου εξέθεσε τα έργα της η Ντένη Θεοχαράκη. Η επιχειρηματίας
που κρατά το τιμόνι των Renault και Dacia στην Ελλάδα, ήταν μια από τους 3 καλλιτέχνες που συμμετείχαν από την Ελλάδα (πάνω από 70 καλλιτέχνες από 25 χώρες).


Ο Επικεφαλής του Ομίλου Kosmocar Στήβεν Σίρτης δεν είναι από τους μάνατζερ που διοικεί μόνο από το γραφείο. Πολύ συχνά τον βλέπουμε να επισκέπτεται αντιπροσωπείες της εταιρείας, να συνομιλεί με του συνεργάτες του, να συζητά τα θέματα που υπάρχουν κ.ά. Πρόσφατα βρέθηκε στην Kosmoride.



Αποχώρησε
μετά από 11.5 χρόνια στο GOCAR ο Γιάννης Λημναίος. Από σήμερα αρθρογραφεί στον όμιλο 24Media.


Το Νοέμβριο ξεκινά η τηλεοπτική εκπομπή Traction, η οποία γι’ ακόμα μία χρονιά θα παίζει στο STAR Channel. Όπως μας ενημέρωσαν οι συντελεστές, η εκπομπή θα είναι πιο «ανανεωμένη» από ποτέ!


Το χρονικό διάστημα 22-24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλη των Σερρών ένα ακόμα SpeedSector Racetrack Experience. Στην εκδήλωση συμμετέχουν γρήγορα αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο event θα είναι αφιερωμένο στην Αριάδνη Γερασιμίδου.


Ολοένα και περισσότεροι ταχυφορτιστές τοποθετούνται στο εθνικό οδικό δίκτυο. Πλέον το κομμάτι Αθήνα – Θεσσαλονίκη έχει 6 στο σύνολο (και στα δύο ρεύματα) και η διαδρομή με ηλεκτρικό γίνεται χωρίς πρόβλημα. Το πραγματοποιήσαμε με την ηλεκτρική Mustang Mach-e χωρίς άγχος και χωρίς να σκεφτόμαστε αν πρέπει να πατήσουμε το γκάζι ή να βάλουμε κλιματισμό.



Αλλαγές
θα έχουμε πολύ σύντομα στον Δακτύλιο ο οποίος επανέρχεται στις 25 Οκτωβρίου. Το σίγουρο είναι πως κερδισμένα θα είναι οι ιδιοκτήτες των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ΕΡΤ όπου ξεκαθαρίζει το τοπίο ο Γιώργος Ανδρής.


Μία ακόμα Subarάδα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 16-17 Οκτωβρίου. Άνθρωποι της εταιρείας μαζί με συνεργάτες τους ταξίδεψαν με… Subaru και ανακάλυψαν νέους προορισμούς. Μία εκδήλωση που έχει καθιερωθεί και πίσω από την επιτυχία της κρύβεται ο Γιάννης Χεκιμιάν.


Στη Citroen Τσάπαλος βρήκαμε το πρώτο ηλεκτρικό ταξί Citroen e-C4. Το συγκεκριμένο έχει βαφτεί κίτρινο, έχει τοποθετηθεί ταξίμετρο και όλα όσα χρειάζεται ο επαγγελματίας. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν και τη δυνατότητα test drive.


Η εισαγωγική εταιρεία Kosmocar – VW ήταν ο επίσημος υποστηρικτής του 10ου Spetses Mini Marathon. Η διοργάνωση έγινε στις Σπέτσες. Η VW υποστήριξε την εκδήλωση με ένα στόλο από ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα της μάρκας.


Έντονος πονοκέφαλος υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τα οχήματα της κατηγορίας Pick Up. Υπάρχει προβληματισμός στους ιδιοκτήτες για ορισμένα αξεσουάρ όπως το πίσω συρτάρι. Κλιμάκια τελωνειακών βγαίνουν και ελέγχουν οχήματα που έχουν πουληθεί νόμιμα στην Ελλάδα. Όπως μαθαίνουμε αναμένεται σύντομα η αντίδραση των ιδιοκτητών που ενώ αγόρασαν νόμιμα δέχονται… κυνήγι.


Η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο του νέου Nissan Qashqai ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά. Σύντομα θα υπάρχουν και test drive για δημοσιογράφους.


Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου ο Σύνδεσμος Εταιρειών Πετρελαιοειδών Ελλάδος. Θέμα της εκδήλωσης οι προκλήσεις και οι προοπτικές στον κλάδο της εμπορίας πετρελαιοειδών.


Οι αλλαγές που έγιναν στην πίστα των Σερρών άλλαξαν την εικόνα της. Μετά τις καλοκαιρινές εργασίες το αυτοκινητοδρόμιο διαθέτει:
– Νέα άσφαλτο
– Νέα χρώματα
– Μεγάλωσε το τοιχία στην ευθεία
Επανασχεδιάστηκαν οι παράδρομοι


Η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Porsche παρουσίασε τη νέα Macan στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου Marie Claire Power Trip. Η αποκάλυψη έγινε σε ένα ξεχωριστό Masterclass ειδικά για γυναίκες, με τη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη, πρέσβειρα της Porsche Hellas.


Δεν αφήνει αγώνα χωρίς να τρέξει ο Νώντας Καρανικόλας. Ο αντιπρόσωπος της Ford στην Αθήνα (λεωφόρο Συγγρού) μετά τη συμμετοχή του στο ράλι ΔΕΘ, έτρεξε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου σε αγώνα Dirt Games στο Διαδρόμιο.


Στην πίστα των Μεγάρων και σε δρόμους της Αττικής πραγματοποιήθηκαν οι BMW M Driving Experience Days από την εταιρεία Σπανός ΑΕ. Η εκδήλωση αφορούσε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων που είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα M3 Competition, M4 Competition και M8 Gran Coupe.



Αναδιάρθρωση
στο GOCAR. Συγκεκριμένα:
Ο Αλέξης Γαλανόπουλος αναλαμβάνει την Αρχισυνταξία του gocar.gr.
Ο Παναγιώτης Τριανταφιλίδης αναλαμβάνει την αρχισυνταξία του ψηφιακού περιοδικού.
Ο Αχιλλέας Αναστασόπουλος παραμένει υπεύθυνος για τα Social Media.
Ο Κωνσταντίνος Δερμενούδης αλαμβλανει τη νέα θέση Digital Performance Manager.
Ο Βασίλης Ζαφειρούλης συνεχίζει από τη θέση του Advertising Manager.
Ο Μιχάλης Γεωργιάδης έχει τη Γενική Διεύθυνση των GOCAR Media καθώς και του Automotive Business Hub της NEMO.


Η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων KIA ετοιμάζει νέα δημοσιογραφική αποστολή. Συγκεκριμένα αρχές Δεκεμβρίου για το νέο KIA Sportage.


Μέσα στο Νοέμβριο ετοιμάζει δημοσιογραφική αποστολή η Opel. Θα παρουσιάσει το νέο Opel Astra.


Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου η πρώτη πανελλαδική δημοσιογραφική παρουσίαση των BMW iX και i4.


Ένας από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων ετών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων είναι ο Πασχάλης Χατζημάρκος. Ο Σερραίος οδηγός φιλοξενείται αυτήν την εβδομάδα για πρώτη φορά στην εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» που παρουσιάζουν οι Στράτος Φωτεινέλης και Στάθης Πετρόπουλος. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη στις 10:00π.μ. την Κυριακή.



Σοκαριστικό ατύχημα
συνέβη σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά. Ένας 16άχρονος αναβάτης ξέφυγε της πορείας του και η μοτοσικλέτα που οδηγούσε έπεσε σε σιδερένια κολώνα. Το αποτέλεσμα ήταν η κολώνα να χτυπήσει έναν 16άχρονο θεατή και έναν 27άχρονο οδηγό που παρακολουθούσε. Και οι δύο είναι σοβαρά και βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.



Δημοσιογραφικές
παρουσιάσεις νέων μοντέλων στο εξωτερικό
Honda HR-V στις 21 Οκτωβρίου στη Φρανκφούρτη
Porsche Macan 21-22 Οκτωβρίου στη Βαρσοβία
Audi RS3 στις 22-23 Οκτωβρίου στα Μέγαρα
BMW 22-24 Οκτωβρίου στην Αυστρία
Mustang Mach-Ε GT στις 25-27 Οκτωβρίου στην Κροατία…
CUPRA Born στις 25-26 Οκτωβρίου στην Ισπανία…
Volvo C40 στις 26-27 Οκτωβρίου στις Βρυξέλες…



ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 3
2. www.lifo.gr 5
3. www.zougla.gr 6
4. www.protothema.gr 14
5. www.newsauto.gr 18
6. www.tanea.gr 23
7. www.tovima.gr 26
8. www.car.gr 43
9. www.autogreeknews.gr 52
10. www.newsit.gr 57
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 18
2. www.autogreeknews.gr 52
3. www.gocar.gr 100
4. www.traction.gr 162
5. www.motorone.gr 361
6. www.autotriti.gr 410
7. www.autoagora.gr 440
* Ορισμένα site δεν εμφανίζονται στις μετρήσεις της Alexa
*** η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 18/10/2021 (18:00)


 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ AYTOKINHTOY YOUTUBE
1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 124.200
2. Trcoff: 48.400
3. Drive magazine: 22.600
4. Tractiongr: 20.900
5. Carotogr: 11.600
6. CarGuysGr: 8.670
7. Gocar: 5.750
8. Ariadni Gerasimidou:5.640
9. Εκπομπή Οδηγώντας: 4.030
10. 4Τροχοί: 3.620
11. Newsauto: 3.360
12. Auto Τρίτη: 1.560
13. Panos Seitanidis: 1.500
14. Επί Τροχών TV: 1.430
15. George Sargiannidis: 1.290
16. Enkinisi: 1.290
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 18/10/2021 (18:00)

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ YOUTUBE
1. Moto in Action tv 25.200
2. Moto & Bike TV 22.900
3. MOTOMAGGR 14.900
4. Bikeit.gr 3.230
5. Dimitris Diatsidis 1.910
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 18/10/2021 (18:00)