Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα ΚΤΕΛ αναζητούν οδηγούς για την Αττική

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ΚΤΕΛ αναζητούν οδηγούς για την Αττική

ΝΕΑ

Τα ΚΤΕΛ αναζητούν οδηγούς για την Αττική

ΝΕΑ

Νέες θέσεις εργασίας άνοιξε το ΚΤΕΛ Μαγνησίας που ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και σε γραμμές των Βορείων Προαστίων της Αττικής. Πού θα στείλετε βιογραφικό και πως θα πάρετε πληροφορίες

Advertisement
Advertisement

Το πρόβλημα με τον αριθμό των δρομολογίων είναι έντονο στην Αττική καθώς δεν υπάρχουν συχνά συγκοινωνίες και όταν υπάρχουν οι πολίτες δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν σωστά. Ένα πρόβλημα έγινε ακόμα πιο έντονο την περίοδο της πανδημίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που πριν από μερικούς μήνες το Υπουργείο υποδομών και Μεταφορών κάλεσε επαγγελματίες του κλάδου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αστικών συγκοινωνιών.

Αρκετές εταιρείες έδειξαν ενδιαφέρον και όπως αποδείχτηκε το «μοντέλο» λειτούργησε πολύ καλά. Ενδιαφέρον έδειξαν και τα ΚΤΕΛ Μαγνησίας τα οποία θα καλύψουν τρεις γραμμές στα Βόρεια Προάστια, κάτι που θα γίνει με αστικά λεωφορεία.

Θέσεις εργασίας για 8 οδηγούς

Advertisement
Advertisement

Για αυτό το λόγο, αναζητά 8 οδηγούς με δίπλωμα Δ’ κατηγορίας προκειμένου να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες στην περιοχή της Αττικής. Οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν στις αστικές συγκοινωνίες που θα εξυπηρετούν καθημερινά τις περιοχές των Βόρειων Προαστίων.

Να σημειώσουμε πως η έδρα των λεωφορείων βρίσκεται στο αμαξοστάσιο του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες, ενώ παρέχεται πολύ καλό πακέτο αποδοχών, ασφάλιση και εκπαίδευση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6979229322, 2421023027 και στο mail: ktelvol@gmail.com

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το αδιαχώρητο στο κατάστημα της Tesla στην Αθήνα
Ρεκόρ drift για το Skoda Enyaq RS iV (+video)
Αυτή είναι η πρώτη Toyota GR Corolla που «έλιωσε»