Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα κάλλη της Mazzanti Evantra

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα κάλλη της Mazzanti Evantra

ΝΕΑ

Τα κάλλη της Mazzanti Evantra

ΝΕΑ

To Top Marques Car Show στο Πριγκιπάτο του Μονακό επέλεξε η Mazzanti Automobili για να παρουσιάσει επίσημα το νέο της δημιούργημα: την Evantra! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό supercar που οι πιστοί αναγνώστες μας ίσως θυμάστε, αφού σας το είχαμε παρουσιάσει πριν από μερικούς μήνες, όταν και αναθερμάνθηκε το όλο project και αποκαλύφθηκαν σε εικονική τότε μορφή οι αναβαθμίσεις του.

Η Evantra παίρνει ώθηση από έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 7.0lt, απόδοσης 701 ίππων και του εντυπωσιακού αριθμού των 86.4 kgm ροπής. Η κίνηση είναι στους πίσω τροχούς και μεταφέρεται σε αυτούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων, υπάρχει όμως και η επιλογή για αυτόματο.

Να συνεχίζουμε με τα των αριθμών; Είναι άλλωστε αγαπημένο θέμα όταν έχουμε να κάνουμε με supercars! Οι Ιταλοί δημιουργοί της του διθέσιου κουπέ υποστηρίζουν πως χρειάζονται μόλις 3.2 sec για να κάνει τα 0-100, με την τελική ταχύτητα να ορίζεται στα 350 χιλιόμετρα την ώρα.

Advertisement
Advertisement

Η Mazzanti σκοπεύει να φτιάχνει μόλις 5 Evantra το χρόνο, για λίγους, εκλεκτούς και… ιδιότροπους, άρα άλλες λεπτομέρειες που αφορούν στο φουτουριστικό αλλά σπαρτιάτικο εσωτερικό, υλικά κτλ θα καθορίζονται σε συνεννόηση με τον πελάτη.

[nggallery id=2779]