Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά Citroen κυκλοφορούν στη Χάλκη (video)

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ηλεκτρικά Citroen κυκλοφορούν στη Χάλκη (video)

ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά Citroen κυκλοφορούν στη Χάλκη (video)

ΝΕΑ

Ο Όμιλος Συγγελίδη & η Citroen συμβάλλουν ενεργά στο νησί της Χάλκης, προσφέροντας ηλεκτρικά μοντέλα για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου, της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, είναι ηλεκτρικά επιβατικά όσο και επαγγελματικά οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Το νησί της Χάλκης είναι το πρώτο Gr-eco Island που έχει το ρόλο του «Πρότυπου» για την αειφόρο ανάπτυξη, την τεχνολογική πρόοδο και την ευημερία των κατοίκων, καθώς αποτελεί πλέον την πρώτη κλίμακα εφαρμογών, για λύσεις που θα μας οδηγήσουν στο μέλλον.

Εμβαθύνοντας στην Ελληνογαλλική φιλία και τις άριστες διακρατικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Γαλλική Πρεσβεία έχει ενεργό ρόλο στο εγχείρημα της Χάλκης.

Υψηλής σημασίας είναι η παρουσία της σε ρόλο θεματοφύλακα για την υλοποίηση του πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος, καθώς έτσι επισφραγίζεται η στενή συνεργασία των δύο χωρών.

Advertisement
Advertisement

Το νησί της Χάλκης μπαίνει από σήμερα στην εποχή της αειφορίας και μετατρέπεται σε πρότυπο «πράσινης» οικονομίας, καινοτομίας και αειφόρου κινητικότητας μέσα από τη συνεργασία ελληνικών και γαλλικών επιχειρήσεων. Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο project είναι οι: Όμιλος Συγγελίδη και Citroen, ALD Automotive, Akuo Energy Greece, Omexom/Vinci Energies, καθώς επίσης και οι Παπαστράτος, ΔΕΗ, VODAFONE.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Citroen Ami για ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό Σώμα – Για πού προορίζονται
Συγκριτική δοκιμή: Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 130 EAT & Opel Crossland 1.2 T 130 PS
Citroen Urban Collectif: Οι αστικές μετακινήσεις, αλλιώς! (+video)

 

Advertisement