Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα χωροταξικά της νέας Toyota Supra

Ελλάδα 7:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα χωροταξικά της νέας Toyota Supra

ΝΕΑ

Τα χωροταξικά της νέας Toyota Supra

ΝΕΑ

Δεν έχουμε δει πολλά ακόμα από το εσωτερικό της νέας Toyota Supra, ωστόσο, γνωρίζουμε ότι θα μπορούσε να είναι αναλογικά αρκετά άνετο, τουλάχιστον για τους εμπρός επιβάτες. Όπως αντιλαμβάνεστε, το σούπερ επιθετικό οπίσθιο άκρο της Supra έχει οδηγήσει σε μείωση του χώρου της καμπίνας – ειδικά σε σύγκριση με τη δίδυμη BMW Z4 Coupe.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι πηγές μας αποκάλυψαν ότι ο χώρος είναι πολύτιμος στο εσωτερικό του coupe, εστιάζοντας φυσικά στον οδηγό παρά στους επιβάτες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η καμπίνα δίνει έμφαση στον οδηγό, οπότε δεν θα παραπονεθούμε για τίποτα άλλο… Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η Supra εξακολουθεί να φιλοξενεί ψηλότερους οδηγούς και ποια είναι η χωρητικότητα των αποσκευών της.

Πιθανότατα θα τη δούμε στις αρχές του επόμενου έτους, με εγγυημένες συγκινήσεις ελέω των 350 ίππων του εξακύλινδρου turbo κινητήρα, των δυο κυρτών επιφανειών στην οροφή, καθώς και των 4 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση. Χαλάλι η τιμή πώλησης των 50.000 λιρών. Αν σας αρέσουν τα συμπαγή σπορ αυτοκίνητα και βρεθήκατε στην ουρά για τις Porsche 718 Cayman, Alpine A110 ή Jaguar F-type, φαίνεται ότι η λίστα αγορών σας θα συμπεριλάβει και τη Supra…

Advertisement
Advertisement

Η Supra είναι ένα από τα πιο εικονικά ονόματα στη μακρά ιστορία της Toyota, μετρά ήδη τέσσερις δεκαετίες μετά την αποκάλυψη του πρώτου μοντέλου. Με τον κωδικό A90, το νέο μοντέλο είναι ένα κοινό έργο με την επερχόμενη BMW Z4 και καθώς πλησιάζει στην παραγωγή, μαθαίνουμε όλο και περισσότερο ποιο θα μπορούσε να είναι το πιο συναρπαστικό σπορ αυτοκίνητο του επόμενου έτους. Δεν είναι ακόμα… Προς το παρόν πραγματοποιεί κανονικές διαδρομές στα βρετανικά βουνά για τις ανάγκες του Goodwood Festival of Speed 2018, αναδεικνύοντας τις αρετές του.

Η εταιρεία έχει αποφανθεί πως «η νέα Toyota Supra θα είναι πιστή στην κληρονομιά της με εφόδια τον εξακύλινδρο κινητήρα και την πίσω κίνηση». Ο επίσημος αντιπρόσωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειξε κρυφά το αυτοκίνητο στους πιστούς fan της Supra τον περασμένο Ιούλιο, δεδομένου ότι το ενδιαφέρον τους χτυπά ήδη κόκκινο…

Toyota-Supra-interior-tsiro-640