Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Suzuki Beans: Ένα Jimny που φτιάχνει καφέ

Ελλάδα 17:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Suzuki Beans: Ένα Jimny που φτιάχνει καφέ

ΝΕΑ

Suzuki Beans: Ένα Jimny που φτιάχνει καφέ

ΝΕΑ

Έχετε ακούσει ποτέ να μιλούν για το Suzuki Cappuccino; Τώρα ήρθε η ώρα να χαιρετήσετε το Jimny Beans, ένα μοντέλο της Suzuki που είναι κινητό καφέ.

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις του καφέ και του αυτοκινήτου χαίρονται γιατί η Suzuki έχει μετατρέψει ένα Jimny LCV (επαγγελματικό όχημα) σε ένα κινητό καφενείο.

Το μοντέλο, με το όνομα «Jimny Beans», θα το δείτε σε εκδηλώσεις προώθησης της Suzuki στην Αγγλία.

Στην περίπτωση του «Beans» το επαγγελματικό Suzuki Jimny LCV έχει μόνο κάθισμα οδηγού, ενώ στην θέση του συνοδηγού υπάρχει δεξαμενή νερού 57 λίτρων με σύστημα φιλτραρίσματος της 3Μ.

Advertisement
Advertisement

Οι τροποποιήσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τους ειδικούς της Coffee Latino, περιλαμβάνουν την εγκατάσταση μιας δεξαμενής υγραερίου, για να… κινείται η καφετιέρα και βρίσκεται κάτω από το πίσω τμήμα του δαπέδου.

Αυτή η κατασκευή απαιτούσε ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα εξάτμισης με το τελικό του πλευρικά τοποθετημένο. Η επαγγελματική καφετιέρα του «Jimny Beans», μπορεί να λειτουργήσει είτε με αέριο είτε με ηλεκτρικό ρεύμα και μπορεί ακόμη και να συνεχίσει να εργάζεται ακόμη και αν τα δύο τελειώσουν/μείνουν εκτός δικτύου, χάρη σε δύο μπαταρίες Southampton International Boat Show μεγάλης χωρητικότητας 125A/H 12V.

Advertisement

Ο καφές παρασκευάζεται μέσω μηχανής υψηλών προδιαγραφών, της Fracino. Η μονάδα έχει ενσωματωθεί στο πίσω μέρος του Jimny, με προσαρμοσμένη επιφάνεια εργασίας από αλουμίνιο. Περιλαμβάνεται επίσης ψυγείο (συρτάρι) 12V που κατασκευάζεται από την Waeco και η δυνατότητα παρασκευής τσαγιού χάρη στην παροχή ζεστού νερού.

Advertisement

Το Suzuki Jimny, το οποίο σταμάτησε να πωλείται στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου το 2020 λόγω των εκπομπών ρύπων, έκανε ένα είδος επιστροφής στις αρχές του 2021, που αναγεννήθηκε ως το «Jimny LCV» (ελαφρύ εμπορικό όχημα). Το Jimny LCV κινείται από τον 1500σάρι βενζινοκινητήρα απόδοσης 101 ίππων.

Αν βρεθείτε στην Αγγλία από τις 10 ως τις 20 Σεπτεμβρίου στην Διεθνή Έκθεση Θαλάσσιων Σκαφών του Southampton.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Liberty Walk αγριεύει το Suzuki Jimny
Δοκιμή: Suzuki Jimny 1.5 LCV
Στην Ελλάδα το επαγγελματικό Suzuki Jimny