Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Στην Ελλάδα το επαγγελματικό Suzuki Jimny

Ελλάδα 21:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το επαγγελματικό Suzuki Jimny

Fleet Cars

Στην Ελλάδα το επαγγελματικό Suzuki Jimny

Fleet Cars

Το μοντέλο διατηρεί όλα τα off-road χαρακτηριστικά της επιβατικής έκδοσης, αλλά υποβάλλεται σε αλλαγές που ενισχύουν την πρακτικότητά του.

Advertisement
Advertisement

Τη δυνατότητα προπαραγγελίας για το επαγγελματικό Suzuki Jimny έχουν οι ενδιαφερόμενοι, με τη διάθεση του μοντέλου στην Ελλάδα να εκκινεί τον Μάρτιο.

Το Jimny LCV, όπως είναι η ονομασία της επαγγελματικής έκδοσης, δεν αλλάζει εμφανισιακά, ωστόσο, έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό, για ακόμη μεγαλύτερη εργονομία.

Ειδικότερα, έχουν απομακρυνθεί τα πίσω καθίσματα και έχει αποκτηθεί ένας μεγάλος χώρος φόρτωσης, εντελώς επίπεδος, με διαχωριστικό προστατευτικό πλέγμα. Η συγκεκριμένα επέμβαση δημιουργεί έναν χώρο φόρτωσης  ωφέλιμου όγκου 863 λίτρων, ο οποίος ξεχωρίζει για την πρακτικότητά του.

Advertisement
Advertisement

Επιπροσθέτως, το τετρακίνητο off-roader επαγγελματικό διατηρεί το πλαίσιο τύπου σκάλας, τη διάταξη ανάρτησης με τρεις συνδέσμους στήριξης και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip Pro. Ακόμη, δανείζεται τον 1.500αρη ατμοσφαιρικό κινητήρα των 102 ίππων.

Όσον αφορά τη Λιανική Τιμή του μοντέλου Προ Φόρων (ΛΤΠΦ), αυτή αποτυπώνεται σε  15.582 ευρώ και διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό.

Advertisement

Όπως αναφέρει η Suzuki, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν  περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και τις προ-παραγγελίες του μέσω του Δικτύου Επισήμων Εμπόρων Suzuki ή με μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδα της Suzuki.

Σημειώνεται πως η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου δεν έχει γίνει ακόμη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Επιστρέφει το Suzuki Samurai;

Advertisement

Δοκιμή: Suzuki Vitara hybrid 48V 4wd

Πότε έρχεται στην ελληνική αγορά το RAV4 της Suzuki;