Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άλογα με… σανό για μία Lamborghini Huracan

Ελλάδα 13:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλογα με… σανό για μία Lamborghini Huracan

ΝΕΑ

Άλογα με… σανό για μία Lamborghini Huracan

ΝΕΑ

Η ισχύς στην εποχή της κυριαρχίας των social media δεν μετριέται με ίππους αλλά με… σανό για το φιλοθεάμον ιντερνετικό κοινό.

Advertisement
Advertisement

Σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει το carbon aero body kit για την Lamborghini Huracan, η 1016industries οργάνωσε μια μοναδική φωτογράφιση.

Το εντυπωσιακό θέαμα περιελάβανε το παρκάρισμα του ιταλικού supercar δίπλα σε έναν στάβλο, το γέμισμα του πορτμπαγκάζ του με άχυρο και την πρόσκληση ενός αλόγου να τραφεί από αυτό.

Οι αντισυμβατικές εικόνες που δίνουν μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο αυτοκίνητο, είναι από αυτές που αρέσουν στα social media.

Advertisement
Advertisement

Η εικονιζόμενη Lamborghini Huracan, που φαίνεται να είναι στις προδιαγραφές EVO, επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.

Η Lamborghini έχει σταματήσει να δέχεται παραγγελίες για όλα τα μοντέλα Huracan καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να συνεχίσει την παραγωγή μέχρι το 2024 για να καλύψει τη ζήτηση πριν παρουσιάσει τον διάδοχό της, που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2024.

Το επερχόμενο μοντέλο της Lamborghini, που τοποθετείται κάτω από την ισχυρότερη Revuelto, έχει εντοπιστεί σε δοκιμές πολλές φορές.

Advertisement

Διατηρώντας την εμβληματική σχεδίαση της Lamborghini, το νέο μοντέλο αναμένεται να διαθέτει κινητήρα V8 που θα συνδυάζεται με υβριδικό σύστημα.

Με εκτιμώμενη ισχύ 850 ίππων, θα ανταγωνίζεται αυτοκίνητα όπως η Ferrari 296 GTB. Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Stephan Winkelmann, επιβεβαίωσε το ντεμπούτο του διαδόχου στα τέλη του 2024, με τις παραδόσεις να ξεκινούν πιθανότατα στις αρχές του 2025.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 1016Industries (@1016industries)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πότε θα πωλείται η ηλεκτρική Lamborghini;
Πόσες ώρες χρειάστηκαν για το βάψιμο αυτής της Lamborghini Huracan;
Εν κινήσει η διάδοχος της Lamborghini Huracan (+video)