ΝΕΑ

Supercar τσέπης από το Κάουνας

Ελλάδα 17:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Supercar τσέπης από το Κάουνας

ΝΕΑ

Supercar τσέπης από το Κάουνας

ΝΕΑ

Η Rhino Racing από τη Λιθουανία κατασκεύασε ένα supercar για εκείνους που αγαπούν τα track days.

Advertisement
Advertisement

Η Rhino Racing αποκάλυψε το νέο της kit supercar RR01 το οποίο θα ενθουσιάσει εκείνους που θέλουν ένα γρήγορο και τέλεια στημένο αυτοκίνητο για τα track days τους. Η κατασκευή του οχήματος είναι σχετικά απλή και βασίζεται σε διάφορα επώνυμα εξαρτήματα προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι άψογο στην πίστα.

Οπτικά η RR01 μοιάζει πολύ στην Porsche Carrera GT και την Porsche 918 αλλά έχει διευρυμένο το πίσω μέρος, τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος και οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο χυτό και οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες με διπλά ψαλίδια, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει roll cage για μέγιστη ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Το τιμόνι διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη 4,3 ιντσών, οι τροχοί είναι 19 ιντσών με ελαστικά της Toyo και τα φρένα είναι της AP Racing με 6πίστονες δαγκάνες. Όσο για τον κινητήρα, αυτός πωλείται ξεχωριστά και είναι ο γνωστός V10 5,2 λίτρων προερχόμενο από το Audi R8. Η απόδοσή του είναι 480 ίπποι και η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς, ενώ το λογισμικό της ECU έχει σχεδιαστεί από την Rhino Racing.

Η βασική έκδοση του αυτοκινήτου, δηλαδή το αμάξωμα με αναρτήσεις και φρένα κοστίζει 25.000 ευρώ. Αν θέλεις τώρα να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο για χρήση σε πίστα θα πρέπει να δώσεις ακόμα 27.500 ευρώ στο πακέτο Option 2. Τέλος, για να βάλεις και τον κινητήρα στο πίσω μέρος θα πρέπει να δώσεις ακόμα 37.500 ευρώ. Το σύνολο λοιπόν για τη μέγιστη έκδοση θα φτάσει τις 89.500 ευρώ. Ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι το kit supercar πρέπει να το φτιάξει ο ίδιος ο αγοραστής!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή η Porsche Panamera έχει πινελιές από καθαρό χρυσό
Το θηρίο Audi R8 ABT XGT κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους (+video)
Respect! Αυτό είναι το τελευταίο Audi TT

Advertisement