Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Respect! Αυτό είναι το τελευταίο Audi TT

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Respect! Αυτό είναι το τελευταίο Audi TT

ΝΕΑ

Respect! Αυτό είναι το τελευταίο Audi TT

ΝΕΑ

Η Audi παρήγαγε 662.762 μονάδες σε τρεις γενιές του TT, από το 1998.

Advertisement
Advertisement

Η Audi κυκλοφορεί τις τελικές εκδόσεις του TT σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο, τον τελευταίο χρόνο, προετοιμάζοντάς μας για το αναπόφευκτο.

Μια ανάρτηση στο Instagram από την Audi Germany επιβεβαίωσε ότι το τελευταίο αυτοκίνητο βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στην Ουγγαρία, σηματοδοτώντας το τέλος μιας 25χρονης ένδοξης πορείας σε τρεις γενιές.

Για την ειδική περίσταση, ένα διακοσμημένο με λουλούδια, τρίτης γενιάς TTS Coupe συνοδεύτηκε από τα πρωτότυπα TT Coupe και TT Roadster από το 1995, καθώς και δύο μοντέλα δεύτερης γενιάς.

Advertisement
Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audi Deutschland (@audi_de)

Advertisement

Τα γράμματα στο παρμπρίζ υποδηλώνουν ότι συνολικά 662.762 μονάδες του Audi TT κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο Györ στην Ουγγαρία, μεταξύ 18 Φεβρουαρίου 1998 και 10 Νοεμβρίου 2023.

Πριν από καιρό, η Audi είχε ανακοινώσει το λανσάρισμα μιας ειδικής αποχαιρετιστήριας έκδοσης του TT Roadster, την οποία ονόμασε «Final Edition», ως είθισται. Όπως ανακοινώθηκε αυτή προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ και θα κατασκευαστεί μόνο σε 50 αριθμημένες μονάδες. Συνεπώς, είναι συλλεκτικές.

Advertisement

Ανάλογες, όμως, ειδικές εκδόσεις, ανακοινώθηκαν και για άλλες μεγάλες αγορές του πλανήτη, από τη Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία, έως την Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi TT: 25 συναρπαστικά χρόνια
Audi: Η ιστορία πίσω από ένα σλόγκαν
Διαθέσιμο στην Ελλάδα το ανανεωμένο Audi Q8 (+τιμές)