Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η Porsche Panamera έχει πινελιές από καθαρό χρυσό

Ελλάδα 11:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η Porsche Panamera έχει πινελιές από καθαρό χρυσό

ΝΕΑ

Αυτή η Porsche Panamera έχει πινελιές από καθαρό χρυσό

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρία παρουσίασε μία ειδική έκδοση στην οποία το χρώμα που χρησιμοποιεί περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και χρυσό.

Advertisement
Advertisement

Το τμήμα Exclusive Manufaktur της Porsche παρουσίασε μια εντυπωσιακή ειδική έκδοση της νέας Panamera Turbο, δείχνοντας τις απεριόριστες δυνατότητες του προγράμματος εξατομίκευσης Sonderwunsch.

Το μοναδικό αυτό μοντέλο, που παρουσιάστηκε στη Σαγκάη, αναδεικνύει τις αξιοσημείωτες δυνατότητες εξατομίκευσης που έχουν στη διάθεσή τους οι λάτρεις της Porsche.

Αυτή η ειδική Panamera Turbo εμφανίζει ένα εντυπωσιακό δίχρωμο φινίρισμα, που συνδυάζει το Leblon Violet Metallic με το συμπαγές μαύρο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, το διαφανές χρώμα διαθέτει εξατμισμένες νιφάδες πραγματικού χρυσού, προσθέτοντας μια εξαιρετική πινελιά στη βαφή.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, οι Avium Metallic πινελιές κοσμούν το αμάξωμα με τη μορφή λωρίδων και λογότυπων Sonderwunsch.

Advertisement

Το εντυπωσιακό χρώμα Avium Metallic επεκτείνεται στα πλαίσια των πλευρικών παραθύρων και στους τροχούς 21 ιντσών, που συμπληρώνονται από κεραμικά φρένα με γυαλιστερές μαύρες δαγκάνες.

Advertisement

Η οπτική γοητεία συνεχίζεται με μπρονζέ απολήξεις της εξάτμισης, φιμέ προβολείς και πίσω φώτα και σκουρόχρωμα παράθυρα, καταλήγοντας σε μια ξεχωριστή και δραματική εμφάνιση.

Η αισθητική ενισχύεται περαιτέρω με το σήμα Turbonite που αντικαθιστά το τυπικό χρυσό έμβλημα της Porsche στο μπροστινό μέρος. Δυστυχώς, οι εσωτερικές εικόνες αυτού του εξατομικευμένου μοντέλου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Porsche.

Advertisement

Αυτή η μοναδική PanameraTurbo, απόδειξη της δέσμευσης της Porsche στην εξατομίκευση και τις επιδόσεις, συνδυάζει εξαιρετικά σχεδιαστικά στοιχεία με ενισχυμένη ισχύ, αυξάνοντας την ελκυστικότητα του εμβληματικού σεντάν για τους λάτρεις που αναζητούν την αποκλειστικότητα και τις αυξημένες επιδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τις τιμές της νέας Porsche Panamera (+video)
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Porsche Panamera
Τι οδηγούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ;