Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Subaru παρουσιάζει το ΒRZ STI Concept

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Subaru παρουσιάζει το ΒRZ STI Concept

ΝΕΑ

Η Subaru παρουσιάζει το ΒRZ STI Concept

ΝΕΑ

Η έκθεση αυτοκινήτου στο Τόκυο πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της στα μέσα του Γενάρη. Εκεί η Subaru θα παρουσιάσει μια hot έκδοση του BRZ, η οποία θα φέρει το λογότυπο STI. Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη teaser εικόνα του BRZ STI Sport Concept δόθηκε στη δημοσιότητα από την Subaru, από την οποία διακρίνουμε ότι μοντέλο βασίζεται στην έκδοση GT που είδαμε πρόσφατα. Διαθέτει νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα και εσωτερικό σε μαύρη και κόκκινη απόχρωση με τα λογότυπα STI. Aν και η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές σε μηχανικό επίπεδο, σε σχέση με αυτά που είδαμε στο πρόσφατα ανανεωμένο μοντέλο. Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο πρωτότυπο μοντέλο θα περάσει στην παραγωγή.

Θυμίζουμε ότι στο ανανεωμένο Subaru BRZ, πέρα από τις αισθητικές λεπτομέρειες, έχουν γίνει αλλαγές στο μπλοκ του κινητήρα και στους εκκεντροφόρους, προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομία καυσίμου, αλλά και στην ανάρτηση (η ιπποδύναμη παραμένει ίδια στα 200 άλογα). Στην έκθεση του Τόκυο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως 15 Γενάρη, η Subaru θα παρουσιάσει επίσης το WRX S4 STI, το Levorg STI Sport, το αγωνιστικό BRZ GT300 και το WRX STI NBR Challenge που έτρεξε στο 24ωρο του Nurburgring.