Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ψηφιακό Subaru Impreza 22B STI που διχάζει

Ελλάδα 7:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ψηφιακό Subaru Impreza 22B STI που διχάζει

ΝΕΑ

Ένα ψηφιακό Subaru Impreza 22B STI που διχάζει

ΝΕΑ

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ψηφιακές απεικονίσεις νέων μοντέλων όμως αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι το θρυλικό Subaru 22B STI σε μια έμπνευση που όμως δεν μπορούμε να πούμε πως είναι απόλυτα ταιριαστή με την λαμπρή ιστορία της καθαρόαιμης έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Η θρυλική δίθυρη έκδοση 22Β STI του Impreza είναι άμεσα συνδεδεμένη με την λαμπρή ιστορία που έχει γράψει στις ειδικές διαδρομές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Πρόκειται για ένα από τα σπάνια και βέβαια άκρως ποθητά μοντέλα που εκφράζουν την ιδιαίτερη ιαπωνική αυτοκινητική κουλτούρα που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες petrolheads.

Αυτή τη φορά το 22Β αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ψηφιακό καλλιτέχνη Khyzyl Saleem ο οποίος και δημιούργησε μια αρκετά ιδιαίτερη εκδοχή ενός αναβαθμισμένου μοντέλου. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η εικόνα μοιάζει με μίξη ενός κλασικού rally car, με ένα SuperGT προετοιμασμένο για Time Attack και ενός αυτοκινήτου που έχει βγει από φουτουριστικό video game.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα η εικόνα σε παραπέμπει σε κάτι καθαρόαιμα σκληροπυρηνικό όμως για όσους γνωρίζουν την ιστορία του μοντέλου ίσως αυτή η αποτύπωση να φανεί πως παραποιεί υπέρ του δέοντος τον χαρακτήρα του θρυλικού μοντέλου υπενθυμίζοντας πως κάποιες φορές είναι καλό το κλασικό να παραμένει και ανέγγιχτο.