Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Subaru: Αυτά είναι τα μοντέλα που θα δούμε μέχρι το 2024

Ελλάδα 10:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Subaru: Αυτά είναι τα μοντέλα που θα δούμε μέχρι το 2024

ΝΕΑ

Subaru: Αυτά είναι τα μοντέλα που θα δούμε μέχρι το 2024

ΝΕΑ

Τι περιμένουμε από την Subaru; Θα έρθουν νέα WRX, STI και BRZ; Τις απαντήσεις δίνει ένα χρονοδιάγραμμα που διέρρευσε πρόσφατα.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες προέρχονται από το έγκυρο για την Ιαπωνική αγορά site Autoguide.

Πολλά ακούγονται για το μέλλον της Subaru και αν θα συνεχίσει την παραγωγή, των γρήγορων μοντέλων της. Οι πληροφορίες από το Ιαπωνικό site Autoguide μας καθησυχάζουν και φέρνουν και μας δίνουν και ένα χρονοδιάγραμμα.

H διαρροή πληροφοριών, μας δίνει την εικόνα της Subaru για τα επόμενα χρόνια και αν είναι ακριβές, δίνει πολλούς λόγους στους λάτρεις της φίρμας να χαίρονται. Οι πληροφορίες προέρχονται από το Autoguide, το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει μια φωτογραφία που δείχνει το σχέδιο προϊόντων της Subaru έως το 2024. Η θολή εικόνα δεν είναι ακριβώς ένα επίσημο έγγραφο και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την προέλευσή της (μάλλον δημοσιεύτηκε στο Instagram). Το Autoguide το βρήκε και μοιάζει με ένα χρονοδιάγραμμα που συνήθως βλέπουμε κατά τη διάρκεια μιας επίσημων ενημερώσεων του κατασκευαστή. Ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους θαυμαστές των sport μοντέλων αποτελεί το νέο BRZ, το οποίο εμφανίζεται στο χρονοδιάγραμμα την Άνοιξη του 2021. Ήδη η τρέχουσα γενιά BRZ ολοκληρώνει τις παραδόσεις της (οι παραγγελίες έχουν κλείσει) και η επόμενη γενιά Toyota GT86/BRZ βρίσκεται σε εξέλιξη . Το χρονοδιάγραμμα υποστηρίζει το σενάριο αυτό, με επιπρόσθετες πληροφορίες οι οποίες θέλουν αύξηση της ιπποδύναμης (220 ίππους ατμοσφαιρικό ή 255 ίππους με Turbo).

Μιλώντας για turbo, το χρονοδιάγραμμα δείχνει την επόμενη γενιά WRX που έρχεται το επόμενο φθινόπωρο, με την έκδοση STI να παρουσιάζεται στα τέλη του 2022. Οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι το εικονικό μοντέλο της Subaru μπορεί να έχει 300 ίππους για το WRX και 400 ίππους στο STI. Στις πρεμιέρες θα δούμε και το νέο ηλεκτρικό όχημα της Subaru, το οποίο αναπτύσσεται από κοινού με την Toyota. Δεν υπάρχει επίσημο όνομα ως τώρα, αλλά αν αυτό το χρονοδιάγραμμα είναι ακριβές, θα το δούμε την Άνοιξη του 2022.

Advertisement

Είναι ενδιαφέρον ότι η επόμενη γενιά Impreza φαίνεται να φτάνει το 2023, πολύ μετά το ντεμπούτο των μοντέλων WRX και STI. Το Impreza είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά θα ξεχωρίζει από τις γρήγορες εκδόσεις. Πριν το Impreza περιμένουμε τα Legacy , Forester και Outback την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022. Η έκθεση αναφέρει ότι αυτές οι ημερομηνίες αφορούν την έναρξη της παραγωγής. Με άλλα λόγια, το πραγματικό ντεμπούτο του μοντέλου μπορεί να γίνει νωρίτερα.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Το Subaru WRX και σε έκδοση pick up;

Advertisement

Ένα Subaru XV για όλα τα εδάφη

Πράσινο φως στην διαδοχή των Toyota GT86 και Subaru BRZ