Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στον άλλο κόσμο αθόρυβα και οικολογικά!

Ελλάδα 1:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στον άλλο κόσμο αθόρυβα και οικολογικά!

ΝΕΑ

Στον άλλο κόσμο αθόρυβα και οικολογικά!

ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κερδίζουν πλέον τις προτιμήσεις όλων. Ακόμα και αυτών που έχουν αφήσει τον μάταιο αυτό κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Για όσους φροντίζουν ώστε η έξοδός τους προς τους τόπους τους χλοερούς και τις αναψύξεως να γίνει με στιλ και δεν θα μπορούσε παρά να μην προβλέψει ότι η τελευταία του βόλτα θα είναι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Οι ηλεκτρικές νεκροφόρες έχουν πληθύνει τον τελευταίο καιρό, ιδίως στις πιο πολιτισμένες χώρες, όπου βλέπουμε κάθε είδους κατασκευή.

Στην περίπτωσή μας έχουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο και μάλλον “ταπεινό”. Πρόκειται για ένα Nissan Leaf του 2011, το οποίο όμως δεν έχει αποκτήσει κάποια μεγάλη υπερκατασκευή όπως συνηθίζεται.

Advertisement
Advertisement

Αλλά ο ιδιοκτήτης του έχει κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ιδιοκατασκευή, στην οποία ο αποθανών τοποθετείται μέσα στο αμάξωμα, δίπλα ακριβώς από τον οδηγό.

Οι δύο πλευρικές πόρτες έχουν αντικατασταθεί από μία ενιαία γυάλινη επιφάνεια, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν μόνο δύο καθίσματα, ένα εμπρός για τον οδηγό και ένα πίσω.

Advertisement

Η συγκεκριμένη νεκροφόρα κυκλοφορεί στην Βρετανία και πωλείται προς περίπου 22.500 ευρώ. Δεν είναι εντυπωσιακή όπως άλλες αντίστοιχες προτάσεις, όμως έχει το πλεονέκτημα ότι είναι μικρή και ευέλικτη για χωράει σε στενούς δρόμους.

Advertisement

Παράλληλα έχει και το πλεονέκτημα της χαμηλής κατανάλωσης και της μεγάλης αυτονομίας, λόγω του ότι διατηρεί το βασικό σχήμα του αμαξώματος.

Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί μία πολύ ταιριαστή υπόθεση για όποιον θέλει να περάσει στην επόμενη φάση της ύπαρξής του, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα κουβαλήσει μαζί του διοξείδια του άνθρακα και μυρωδιές βενζίνης, αλλά καθαρές κιλοβατώρες και απόλυτη ησυχία.

Advertisement

Κάτι που είτε πιστεύεις είτε όχι στην άλλη ζωή, καλό θα είναι να εξασφαλίσεις ακόμα και με αυτόν τον τρόπο, μία καλή θέση στον Παράδεισο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα ηλεκτρικά με τις λιγότερες βλάβες
Αυτά είναι τα 11 φτηνότερα ηλεκτρικά στην Ελλάδα
Ένα Nissan Leaf για το Pikes Peak