Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στον «αέρα» τα επίσημα αξεσουάρ του νέου Honda Civic Type R

Ελλάδα 0:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στον «αέρα» τα επίσημα αξεσουάρ του νέου Honda Civic Type R

ΝΕΑ

Στον «αέρα» τα επίσημα αξεσουάρ του νέου Honda Civic Type R

ΝΕΑ

Η Honda έχει ετοιμάσει μια σειρά από ενδιαφέροντα αξεσουάρ για το νέο Civic Type R που έκανε επίσημο ντεμπούτο πριν λίγο καιρό.

Advertisement
Advertisement

Από το Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμα στην Ιαπωνία τα αυθεντικά αξεσουάρ από τη Honda για το κορυφαίο Civic Type R.

Το κορυφαίο στοιχείο από τη λίστα με τα αξεσουάρ, είναι η νέα πτέρυγα από ανθρακόνημα που ζυγίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ, 1 κιλό λιγότερο από εκείνη που τοποθετείται από το εργοστάσιο, εκτός αυτού, είναι και πολύ πιο ενδιαφέρουσα αισθητικά. Καθώς υιοθετεί διαφορετικό σχήμα, με πιο αιχμηρά πλευρικά στοιχεία και τονισμένο το κεντρικό τμήμα για μεγαλύτερη πίεση προς τα κάτω, είναι πολύ σημαντικό το ότι διατηρεί την ίδια μεταλλική βάση με εκείνη της εργοστασιακής τοποθέτησης.

Advertisement
Advertisement

Για την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, στη λίστα με τα αξεσουάρ υπάρχει μόνο άλλη μια πρόταση που έχει να κάνει με τα καπάκια των εξωτερικών καθρεπτών. Αυτά είναι σε κόκκινο χρώμα για να ταιριάζουν με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων του αυτοκινήτου. Για το εσωτερικό, η Honda προσφέρει πλαϊνά μαρσπιέ με φωτιζόμενο λογότυπο Type R, πινελιές από ανθρακονήματα και κόκκινο πολυεστέρα στην κεντρική κονσόλα και στις επενδύσεις των θυρών. Υπάρχει επίσης μεταξύ άλλων, μια διαφορετική «λαβή» για τον επιλογέα που είναι από αλουμίνιο, με κόκκινο δέρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσους ίππους αποδίδει τελικά το νέο Honda Civic Type R;
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Honda Civic Type R (+video)
Το Honda Civic έφτασε αριθμό ορόσημο!