Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο σφυρί το Nissan GT-R του Paul Walker στο Fast & Furious

Ελλάδα 16:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο σφυρί το Nissan GT-R του Paul Walker στο Fast & Furious

ΝΕΑ

Στο σφυρί το Nissan GT-R του Paul Walker στο Fast & Furious

ΝΕΑ

Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσεις το μοναδικό Nissan Skyline GT-R της ταινίας Fast and Furious.

Advertisement
Advertisement

Το Nissan Skyline GT-R είναι από μόνο του ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο το οποίο ο καθένας θα ήθελε να έχει στο γκαράζ του. Πόσο μάλλον όταν έχει πρωταγωνιστήσει στην θρυλική σειρά ταινιών Fast and Furious και μάλιστα έχει οδηγηθεί από τον Paul Walker.

Ο οίκος δημοπρασιών Bonhams αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί αυτό το κόσμημα των τεσσάρων τροχών το οποίο πήρε μέρος στην ταινία του 2009. Το συγκεκριμένο Skyline R34 είναι βαμμένο στο μπλε Bayside και ο ίδιος ο Paul Walker επιμελήθηκε πολλές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου τόσο στο αισθητικό όσο και στο τεχνικό κομμάτι.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε οι πιο μυημένοι είναι αδύνατο να ξεχάσουν το κυνηγητό του GT-R στους δρόμους του Los Angeles με τις BMW M5 και Nissan Silvia. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην Ιαπωνία από την JDM και η Kaizo Industries είχε επιμεληθεί τον κινητήρα RB26DETT κάτω από το καπό του Nissan, αλλά και το σασί. Για να περάσει ωστόσο τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας των αμερικανικών αρχών έπρεπε οι βάσεις των ζωνών ασφαλείας να ενισχυθούν, το ίδιο και τα εσωτερικά στις πόρτες.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι ο Walker επέμεινε να μην τοποθετηθούν αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο. Επιλέχθηκαν ωστόσο οι ζάντες 19 ιντσών της Volk και η πίσω αεροτομή Nismo, ενώ ο αδικοχαμένος ηθοποιός έβαλε το χεράκι του και στα μηχανικά μέρη του GT-R. Η προσθήκη ειδικού intercooler, εξάτμισης της Nismo και διαφόρων άλλων εξαρτημάτων, ανέβασε την ισχύ στους 550 ίππους.

Advertisement

Το Nissan Skyline GT-R του Fast and Furious θα δημοπρατηθεί από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου στο Βέλγιο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nissan X-Trail: Για τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν
Η Nissan ενισχύει τη στρατηγική ηλεκτροκίνησής της
Nissan: Σύντομα με μπαταρίες ξηρού τύπου