Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan X-Trail: Για τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nissan X-Trail: Για τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν

ΝΕΑ

Nissan X-Trail: Για τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν

ΝΕΑ

Το Nissan X-Trail σπάει το κατεστημένο και φέρνει τις γυναίκες πιο κοντά στη μεγάλη κατηγορία των SUV.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο και η οδήγηση είναι μια από τις σημαντικότερες εκφράσεις ελευθερίας που μπορεί να απολαύσει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Αυτή η αίσθηση ελευθερίας και άνεσης είναι που παρακίνησε τους άνδρες και τις γυναίκες να στρέψουν την προσοχή τους προς το αυτοκίνητο θέλοντας να απολαύσουν κάτι που θα τους κάνει να ξεχάσουν την καθημερινότητα και να ξεφύγουν είτε με μια απλή βόλτα, είτε με ένα μεγάλο ταξίδι στην άκρη του κόσμου.

Για τις γυναίκες το αυτοκίνητο πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας καθώς εκτός από τους πρακτικούς λόγους μετακίνησης, αποτελεί μια τρανή ένδειξή της δύναμης, του ελέγχου και της ανεξαρτησίας που απολαμβάνουν.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι τυχαίο ότι σε αρκετές χώρες του κόσμου το ποσοστό γυναικών που οδηγούν έχει ξεπεράσει εκείνο των ανδρών, ενώ το ενδιαφέρον τους για νέες τεχνολογίες αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Και αν κάποιοι έχουν μείνει στο ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για μικρά, μοδάτα αυτοκίνητα με έντονα χρώματα, τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν ριζικά την προσέγγισή τους.

Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο φετινό νικητή στην κατηγορία Large SUV των γυναικείων βραβείων αυτοκινήτου της χρονιάς 2023 (Women’s World Car of the Year) που δεν είναι άλλο από το νέο Nissan X-Trail.

Advertisement

Το δυναμικό SUV της Nissan κέρδισε την προτίμηση του γυναικείου κοινού (και των ειδικών) αποδεικνύοντας ότι και τα μεγάλα οχήματα περιπέτειας τραβάνε την προσοχή όλων χάρη στην άνεση, την ασφάλεια, την τεχνολογία και την πολυτέλεια που προσφέρουν.

Advertisement

Το νέο X-Trail δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από κανένα, είτε είναι άνδρας, είτε γυναίκα. Το SUV της Nissan είναι πολύ ιδιαίτερο σχεδιαστικά συνδυάζοντας την εμβληματική του παρουσία με εκλεπτυσμένες λύσεις σε όλα τα σημεία. Άλλωστε, μία γυναίκα στο κομμάτι της αισθητικής δεν μπορεί να κάνει ποτέ λάθος και στην περίπτωση του X-Trail κερδίζει τη μάχη του «φαίνεσθε» με το καλημέρα.

Advertisement

Σίγουρα ένα στοιχείο που εκτιμάει κάποιος στο X-Trail είναι η άνεση που προσφέρει στο εσωτερικό. Η σωστή επιλογή υλικών σε συνδυασμό με την προσεκτικά μελετημένη εργονομικά καμπίνα προσφέρει μια ξεχωριστή φιλικότητα στους επιβάτες.

Για τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει μια γυναίκα η Nissan έχει σχεδιάσει έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους για το smartphone και μικροαντικείμενα με την κεντρική κονσόλα «γέφυρα» να παρέχει ικανούς χώρους και πρακτικές θήκες.

Παράλληλα, όλα τα συστήματα του infotainment και των συστημάτων οδήγησης είναι εύκολα προσβάσιμα δίνοντας τη δυνατότητα σε έμπειρους ή άπειρους οδηγούς να αισθανθούν άνετα και να αποκτήσουν γρήγορα μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Αδιαμφισβήτητα, οι επιλογές υλικών στα καθίσματα και οι πολλαπλές επιλογές χρωματισμών στο εσωτερικό δημιουργούν ένα ακόμα ελκυστικό στοιχείο μόδας και lifestyle στο μοντέλο.

Μάλιστα η Nissan διαθέτει τέσσερα διαφορετικά υλικά στο εσωτερικό με κορυφαίο το πολυτελές δέρμα Nappa το οποίο είναι ανθεκτικό ακόμα και στα αξεσουάρ καλλωπισμού μιας γυναίκας.

Μια γυναίκα θα ερωτευτεί ακόμα περισσότερο το νέο X-Trail όταν βρεθεί πίσω από το τιμόνι του. Το μεγάλο SUV είναι τόσο ευκολοδήγητο και τόσο εύχρηστο που κάνει την οδήγησή του ξεκούραστη και απολαυστική.

Τόσο το υβριδικό σύστημα e-POWER όσο και το σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς e-4ORCE λειτουργούν ποιοτικά και ομαλά χαρίζοντας στον οδηγό βελούδινη αίσθηση χωρίς πολύπλοκες επιλογές οδήγησης, ακατανόητα συστήματα και απότομες αντιδράσεις. Όλα είναι ομαλά, φιλικά και κυρίως με μέγιστη ασφάλεια αλλά και οικονομία.

Έτσι η έκδοση 1.5 Hybrid των 163 ίππων με το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο Μ-CVT δεν ξεχωρίζει μόνο για τα δυναμικά της χαρακτηριστικά αλλά και για τη μέση κατανάλωσή της των μόλις 7,1 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ η 1.5 e-POWER -και εδώ το εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο είναι στάνταρ- είναι ακόμα πιο δυνατή (204 ίπποι) αλλά και πιο οικονομική (5,8 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα).

Στην κορυφαία τετρακίνητη έκδοση  1.5 e-4ORCΕ η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 213 ίππους, ενώ η μέση κατανάλωση μόλις τα 6,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Το Nissan X-Trail είναι χωρίς αμφιβολία η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των μεγάλων SUV. Δεν είναι τυχαία αυτή η διαπίστωση αφού το αγοραστικό κοινό το έχει φέρει στην κορυφή των επιλογών τους εκτιμώντας την άνεση, την τεχνολογία και την ασφάλεια που προσφέρει.

Εξάλλου, οι γυναίκες αποφάσισαν πως είναι το καλύτερο SUV του κόσμου. Και όταν οι γυναίκες αποφασίζουν, όλα τα υπόλοιπα περιττεύουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nissan: Σύντομα με μπαταρίες ξηρού τύπου
Δοκιμή: Nissan Juke Hybrid
Η Nissan και η τεχνολογία αμφίδρομης φόρτισης V2X