Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο «πάγο» τα σχέδια επιστροφής του Citroen C1

Ελλάδα 18:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο «πάγο» τα σχέδια επιστροφής του Citroen C1

ΝΕΑ

Στο «πάγο» τα σχέδια επιστροφής του Citroen C1

ΝΕΑ

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία βάζει φρένο στη φημολογία για μια νέα γενιά του αυτοκινήτου πόλης.

Advertisement
Advertisement

Αρκετές φορές στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, αναπτύχθηκαν σενάρια για μια πιθανή επιστροφή, στη βάση της γκάμας της Citroen, του μικρού C1.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται να δούμε (τουλάχιστον άμεσα), το επιτυχημένο «καρπός» της παλαιάς κοινοπραξίας με την Toyota, σε νέες περιπέτειες.

Η Citroen δεν προτίθεται να τοποθετήσει ένα ακόμα μοντέλο στη γκάμα της, για να καλύψει το κενό που δημιουργείται ανάμεσα στο Ami και το νέο eC3. Για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει κάποιο τέτοιο κενό και η εξήγηση μοιάζει πολύ λογική.

Advertisement
Advertisement

«Το μερίδιο της κατηγορίας Α, είναι πραγματικά πολύ μικρό και θα γίνει ακόμα μικρότερο, με δεδομένο ότι προσφέρουμε το νέο C3 σε πολύ προνομιακές τιμές. Το όφελος για τον πελάτη, είναι πολύ μεγαλύτερο, αν αναλογιστούμε ότι αγοράζει ένα μοντέλο με μεγαλύτερη χωρητικότητα», αναφέρει ο CEO της μάρκας, Τιερί Κοσκάς και καταλήγει:

«Προς το παρόν, λοιπόν, δεν έχουμε τέτοια προτεραιότητα. Ξεκινάμε από το Ami και συνεχίζουμε με το νέο C3. Η πολιτική των προσιτών τιμών, μας επιτρέπει να κινηθούμε με αυτή την στρατηγική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
75 χρόνια Citroen 2CV: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος
H Citroen φροντίζει να μην σας πάρει ο Hypnos
Οδηγούμε τα πιο θρυλικά μοντέλα της Citroen