Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Ντουμπάι τα 1.000 άλογα της W Motors!

Ελλάδα 4:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Ντουμπάι τα 1.000 άλογα της W Motors!

ΝΕΑ

Στο Ντουμπάι τα 1.000 άλογα της W Motors!

ΝΕΑ

Τα αποκαλυπτήρια του Fenyr SuperSport, του hypercar της W Motors που θα αποδίδει 1.000+ άλογα, θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στα εμιράτα, όπως αποκάλυψε η εταιρία από τoν Λίβανο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα της W Motors, τότε ίσως να θυμάστε το Lykan HyperSport το οποίο πρωταγωνίστησε και στην ταινία Fast and Furious 7. Τώρα, η εταιρία από την Βηρυτό τραβά ξανά το ενδιαφέρον της αυτοκίνησης με ένα νέο μοντέλο που θα ονομάζεται Fenyr SuperSport και θα προβάλλει «τις επιδόσεις, ισχύ και ταχύτητα». Μάλιστα, η W Motors έχει ήδη ανακοινώσει πως η παραγωγή θα περιορίζεται στις 25 μονάδες το χρόνο με τον κινητήρα να προέρχεται από την γερμανική RUF Automobile. Πέραν του ότι η ισχύς θα ξεπερνά τα 1.000 άλογα, επισήμως δεν υπάρχει καμία άλλη ανακοίνωση.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, μια μικρή εταιρία όπως είναι η RUF είναι κομματάκι δύσκολο να εξελίξει από την αρχή νέο μοτέρ, οπότε το λογικό είναι κάτω από το καπό του Fenyr SuperSport να δούμε έναν αναβαθμισμένο επίπεδο εξακύλινδρο των 3.000 cc και με διπλά turbo. Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο μοτέρ στο Lykan HyperSport αποδίδει 770 PS και το Fenyr SuperSport προφανώς θα «πιάνει» ελαφρώς νωρίτερα το 0-100 (από τα 2,8 sec) και με υψηλότερη τελική ταχύτητα (από τα 385 km/h). Περισσότερα θα έχουμε να πούμε την επόμενη εβδομάδα με την επίσημη αποκάλυψη, αν και κάτι μας λέει πως θα υπάρξουν και άλλα teaser…