Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Nissan Qashqai οι ηχητικές ειδοποιήσεις έχουν κάτι από Pac-Man (+video)

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Nissan Qashqai οι ηχητικές ειδοποιήσεις έχουν κάτι από Pac-Man (+video)

ΝΕΑ

Στο Nissan Qashqai οι ηχητικές ειδοποιήσεις έχουν κάτι από Pac-Man (+video)

ΝΕΑ

Η Nissan συνεργάστηκε με τη Bandai Namco Group, την εταιρεία που έχει στο ενεργητικό της μια σειρά από πολύ επιτυχημένα ηλεκτρονικά παιχνίδια, για να κάνει ξεχωριστές τις ηχητικές ειδοποιήσεις του νέου Qashqai.

Advertisement
Advertisement

Οι λεπτομέρειες που μαθαίνουμε για το καινούργιο Qashqai που μόλις παρουσιάστηκε, δίνουν όλο και περισσότερο ενδιαφέρον στο νέο μοντέλο της Nissan.

Η Nissan παρουσίασε το νέο Qashqai για την ευρωπαϊκή αγορά με μια μεγάλη αναβάθμιση σε επίπεδο τεχνολογίας και νέο σχεδιασμό στο αμάξωμα που κάνει αρκετά μεγάλη διαφορά σε σχέση με την τρέχουσα γενιά του μοντέλου. Η ιαπωνική εταιρεία ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά που έχει ενισχύσει στη νέα γενιά του best seller της, είναι και τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη διεπαφή μεταξύ του αυτοκινήτου, του οδηγού αλλά και των επιβατών. Είναι μια νέα πραγματικότητα και έχει να κάνει με την ικανότητα των σύγχρονων αυτοκινήτων να επικοινωνούν –κυρίως- με τον οδηγό μέσω διαφορετικών ήχων, που χρησιμοποιούνται για να προειδοποιήσουν για μια σειρά από παραλείψεις που μπορεί να είναι από απλές όπως τα ξεχασμένα αναμμένα φώτα έως πολύ πιο σημαντικές, όπως είναι η παράλειψη χρήσης της ζώνης ασφαλείας.

Advertisement
Advertisement

Η Nissan λοιπόν, στο νέο Qashqai θέλει να αλλάξει εποχή και ηχητικά εκτός της εμφάνισης, αναθέτοντας στην εταιρεία ψυχαγωγίας Bandai Namco Group να εξελίξει τους σχετικούς ήχους στο αυτοκίνητό της, που θα σημάνει και γενικότερη αλλαγή στον τομέα και θα δούμε τις νέες αυτές εφαρμογές και στα νεότερα αυτοκίνητά της. Όσο για την Bandai Namco Group, για όσους δεν τη γνωρίζουν αξίζει να αναφέρουμε πως είναι η εταιρεία που δημιούργησε το ηλεκτρονικό παιχνίδι Pac-Man, καθώς και άλλα κλασικά arcades όπως το Tekken και το Taiko Drum Master. Η Nissan ζήτησε από τους ειδικούς της εταιρείας να δημιουργήσουν μοναδικούς και υψηλότερης ποιότητας ήχους καθώς θέλει «η φωνή των οχημάτων της να έχει περισσότερη προσωπικότητα και χαρακτήρα». Προς το παρόν, η νέα γενιά ήχων στο αυτοκίνητο θα χρησιμοποιηθεί στα Nissan Rogue και Pathfinder, καθώς και στο Nissan Note για την Ιαπωνία και το νέο Qashqai στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δύο Nissan Leaf στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Nissan Qashqai: Τεχνολογία αλουμινίου χαμηλού βάρους
Η τεχνολογική φαρέτρα του νέου Nissan Qashqai (video)

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement