Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Στο νέο 7θέσιο Skoda θα χωράνε όλοι

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο νέο 7θέσιο Skoda θα χωράνε όλοι

Mobility

Στο νέο 7θέσιο Skoda θα χωράνε όλοι

Mobility

Η μοντέρνα προσέγγιση του μεγάλου 7θέσιου μοντέλου της Skoda, έρχεται στο προσκήνιο με τα πρώτα επίσημα σκίτσα για το πρωτότυπο Vision 7S.

Advertisement
Advertisement

Το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο Vision 7S θα είναι αυτό με το οποίο η Skoda θα εισάγει τη νέα της αισθητική προσέγγιση στο σύνολο της γκάμας των μοντέλων της.

Με το Vision 7S κάνει το ντεμπούτο η νέα σχεδιαστική γλώσσα «Modern Solid» της Skoda, από την οποία ξεχωρίζει η τολμηρή μπροστινή όψη με την ευρύτερη και πιο επίπεδη μάσκα που είναι κλειστή και έχει σκούρο χρώμα. Οι προβολείς του πρωτοτύπου έχουν τοποθετηθεί στις άκρες του αμαξώματος και συμπληρώνονται από φώτα ημέρας LED σχήματος «Τ» που βρίσκονται πάνω από τα κύρια φωτιστικά σώματα. Η Skoda στα πρώτα σκίτσα του μοντέλου δείχνει ένα σετ από μεγάλες ζάντες με ασημί και μαύρο χρώμα, φαρδιές κολώνες στο αμάξωμα και μια διπλή αεροτομή στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Αυτά τα σκίτσα κυκλοφόρησαν μια εβδομάδα μετά την προεπισκόπηση της καμπίνας, που και πάλι η Skoda μας πρόσφερε με σκίτσο. Στην καμπίνα θα κυριαρχεί μια οθόνη αφής για το infotainment, ενώ πίσω από το τιμόνι στο σκίτσο διακρίνεται και ένας μικρός ψηφιακός πίνακας οργάνων. Σημαντικό στοιχείο είναι η διαμόρφωση της καμπίνας με τρεις σειρές καθισμάτων, που θα φιλοξενεί έως και 7 επιβάτες. τα πλήρη αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 30 Αυγούστου και φυσικά θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το ταμπλό του Skoda Vision 7S
Δοκιμή: Skoda Karoq 1.5 TSI 150 ACT DSG
Πως γίνεται το Skoda Enyaq εκδρομικό;