Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ferrari SF90 Stradale ζωγραφίζει στο Fiorano (video)

Ελλάδα 21:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari SF90 Stradale ζωγραφίζει στο Fiorano (video)

ΝΕΑ

Η Ferrari SF90 Stradale ζωγραφίζει στο Fiorano (video)

ΝΕΑ

Κάτι καλό φαίνεται πως ετοιμάζει η Ferrari για την SF90 Stradale καθώς το ονειρικό hypercar των 1.000 ίππων απαθανατίστηκε σε εντυπωσιακές φιγούρες στο Fiorano κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών γυρισμάτων.

Advertisement
Advertisement

Μετά την κατά γενική ομολογία αποτυχημένη προσπάθεια του Le Grand Rendez-Vous στο Μονακό η Ferrari φαίνεται πως βάζει την SF90 Stradale σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ακόμα παραγωγή. Αυτή τη φορά όμως η δράση μεταφέρεται στο πολύ πιο ενδιαφέρον περιβάλλον της πίστας του Fiorano και πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με κάποιο διαφημιστικό σποτ που δημιουργείται για το νέο hypercar του Maranello.

Στο video που κάνει το γύρο του διαδικτύου φαίνεται λοιπόν η Ferrari SF90 Stradale μαζί με ένα Fiat 500L σε ρόλο camera-car να κινούνται μαζί μέσα στην πίστα του Fiorano. Το καλό είναι πως στα λίγα πλάνα που βλέπουμε η SF90 εκτελεί κάποιες άκρως εντυπωσιακές πλαγιολισθήσεις, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα είναι σαφώς πιο δυναμικό και καθηλωτικό από την αποστειρωμένη προσπάθεια που έγινε στο κλιπ στους δρόμους του Μονακό που δημιούργησε πολλές προσδοκίες όταν ανακοινώθηκε αλλά απογοήτευσε τους περισσότερους όταν κυκλοφόρησε.

Advertisement
Advertisement

Κάτι που σίγουρα δεν οφειλόταν στον εξαιρετικό Charles Leclerc και φυσικά στην ακαταμάχητη SF90 Stradale με την υβριδική μονάδα των 1000 ίππων που όλα δείχνουν πως στην επόμενη τηλεοπτική της εμφάνιση θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.