Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο δρόμο για το επταθέσιο Volkswagen ID. Buzz

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο δρόμο για το επταθέσιο Volkswagen ID. Buzz

ΝΕΑ

Στο δρόμο για το επταθέσιο Volkswagen ID. Buzz

ΝΕΑ

Από τη Volkswagen επιβεβαιώθηκε πως η επταθέσια έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου ID. Buzz έρχεται.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη διαχρονική πρακτική τής Volkswagen, το ID. Buzz πρόκειται να είναι κοντά μας για τα προσεχή (αρκετά) χρόνια… Και αυτό δεν θα ίσχύει μόνο για την έκδοσή του που έχει ήδη παρουσιαστεί αλλά και για αυτές που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Έτσι λοιπόν και έπειτα από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου και τις πληροφορίες ότι πρόκειται να υπάρξει η έκδοση GTX, με απόδοση «μεγαλύτερη από 340 ίππους» (sic), τα στελέχη της έκαναν γνωστό ότι θα κατασκευαστεί και η επταθέσια εκδοχή τού αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Kai Grünitz, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου τής εταιρείας και επικεφαλής τού Τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης, ο οποίος απάντησε καταφατικά σε αντίστοιχη ερώτηση.

Το ID. Buzz έχει σχετικά μεγάλο διαθέσιμο χώρο στο εσωτερικό του γεγονός που επιτρέπει τη δημιουργία και της επταθέσιας έκδοσής του με σχετικά μικρό κόστος εξέλιξης και παραγωγής. Προφανώς, αυτή θα είναι και πιο πρακτική για τους επιβάτες.

Advertisement

Να σημειώσουμε ότι η ύπαρξη και του επταθέσιου ID. Buzz ήταν σαν να «προαναγγέλθηκε» από το πενταθέσιο. Κι αυτό επειδή στα πλαϊνά του μεγάλου χώρου αποσκευών του (τουλάχιστον 1.121 λίτρα που μπορούν να φτάσουν ως τα 2.205 λίτρα όταν διπλωθούν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων), υπάρχουν διαμορφωμένες ποτηροθήκες.

Advertisement

Πάντως, ο κ. Grünitz δεν είπε πότε θα παρουσιαστεί το επταθέσιο ID. Buzz. Τέλος, πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι θα δημιουργηθεί και η έκδοση «California», η οποία θα προορίζεται για όσους θέλουν να πραγματοποιούν εκδρομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του Volkswagen ID. Buzz στην Ελλάδα
Δοκιμή: VW ID. Buzz
Νέα διάκριση για την Kosmocar