Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Στην τελική ευθεία οι δοκιμές της BMW i7 (+video)

Ελλάδα 23:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην τελική ευθεία οι δοκιμές της BMW i7 (+video)

Mobility

Στην τελική ευθεία οι δοκιμές της BMW i7 (+video)

Mobility

Η ΒΜW δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και video teaser για το νέο της μεγάλο ηλεκτρικό σεντάν, την i7 καθώς το μοντέλο εισέρχεται στην τελική φάση ανάπτυξης.

Advertisement
Advertisement

Η BMW i7 εισέρχεται στην τελική φάση δοκιμών και εξέλιξης, για να μπει «στις ράγες» και να παρουσιαστεί στην παγκόσμια αγορά το 2023.

Το πρωτότυπο που έχει περάσει από διάφορες διαδικασίες δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες, τώρα δοκιμάζεται και σε υψηλές θερμοκρασίες (οι αντίστοιχες στις χαμηλές, έχουν προηγηθεί). Από αυτή τη διαδικασία δοκιμών, η BMW έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και video στο οποίο φαίνεται το πρωτότυπο που προφανώς θα χρησιμοποιηθεί και για την ηλεκτρική εκδοχή της Σειράς 7.

Advertisement
Advertisement

Η i7, θα είναι σύμφωνα με τη BMW και «το μόνο premium σεντάν στον κόσμο» αλλά δεν προχώρησε στην αποκάλυψη λεπτομερειών για το αυτοκίνητο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το μόνο που αναφέρθηκε σχετικά με τις δοκιμές, είναι πως αυτές περιελάμβαναν διαδρομές δεκάδων χιλιάδων χιλιομέτρων σε κάθε είδους περιβάλλον, προκειμένου η εταιρεία να είναι σίγουρη για τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σε κάθε περίπτωση.

Παλιότερες αναφορές που αφορούν στην i7, έκαναν λόγο για μπαταρία 120 kWh που θα εξασφαλίζει αυτονομία η οποία θα ξεπερνά τα 700 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Οι φήμες που ακολουθούν το νέο ηλεκτρικό σεντάν, κάνουν λόγο και για ύπαρξη έκδοσης με τρεις ηλεκτροκινητήρες και απόδοση έως 750 ίππους. Σίγουρα, με την αλλαγή του έτους θα έχουμε περισσότερα να πούμε για το μοντέλο, καθώς αναμένεται η αποκάλυψή του μέσα στο 2022 μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις της BMW στην κατηγορία της Σειράς 7.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα BMW M4 GT4 έρχεται το 2023 (+video)
Αυτή τη BMW 02 Coupe θέλουμε να τη δούμε στο δρόμο
BMW i7: Ετοιμάζεται το αντίπαλο δέος της Mercedes EQS

Advertisement

 

 

 

Advertisement