Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή τη BMW 02 Coupe θέλουμε να τη δούμε στο δρόμο

Ελλάδα 13:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή τη BMW 02 Coupe θέλουμε να τη δούμε στο δρόμο

ΝΕΑ

Αυτή τη BMW 02 Coupe θέλουμε να τη δούμε στο δρόμο

ΝΕΑ

Το CS Project είναι μια ανεξάρτητη μελέτη από τους σχεδιαστές Tom Kvapil και Richer Gear που δείχνει μια πολύ ωραία απεικόνιση φουτουριστικής εκδοχής της Σειράς 02 της BMW του 1960.

Advertisement
Advertisement

Το CS 0.2 που περιγράφεται ως «σχεδιαστική μελέτη ελεύθερου χρόνου», είναι ένα κομψό κουπέ που ενσωματώνει μια σειρά από αισθητικά στοιχεία από το παρελθόν.

Αυτό είναι σίγουρα προφανές στο μπροστινό μέρος, καθώς το μοντέλο παρουσιάζεται με μια ρετρό μάσκα με μοντέρνες πινελιές. Η μάσκα πλαισιώνεται από προβολείς και βρίσκεται πάνω από έναν μπροστινό διαχωριστή από ανθρακονήματα. Οι σχεδιαστές έδωσαν επίσης στο κουπέ μια χαρακτηριστική μπροστινή όψη με τη «ροή» των γραμμών να φτάνουν και στις πλευρές.

Η κομψότητα του σχήματος συνεχίζεται και μετά το πλαίσιο του παρμπρίζ, καθώς το σχέδιο εμφανίζει μίνιμαλ πλαϊνές ποδιές που ενσωματώνονται στην αεροδυναμική γραμμή του αμαξώματος. Μπορούμε επίσης να δούμε κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέφτες και κρυφές χειρολαβές θυρών. Τα κυριότερα σημεία ολοκληρώνουν ένα συμπαγές θερμοκήπιο και μια χαρακτηριστική οροφή με νευρώσεις. Στο πίσω μέρος, το CS έχει καθαρό σχεδιασμό που ενσωματώνει πίσω φώτα πλήρους πλάτους καθώς και κάθετες πινελιές. Συνδέονται με έναν μοναδικό προφυλακτήρα που στεγάζει ένα μεγάλο αεραγωγό.

Advertisement
Advertisement

Ενώ το αμάξωμα διαθέτει κάποια στοιχεία στυλ παλιάς σχολής, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την καμπίνα καθώς έχει δύο μεμονωμένα καθίσματα που χωρίζονται από μια «πλωτή» κεντρική κονσόλα με μεγάλη οθόνη. Μπορούμε επίσης να δούμε ένα κυρτό ψηφιακό ταμπλό οργάνων και αυτό που φαίνεται να είναι μια οθόνη ενσωματωμένη στο τιμόνι. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή μελέτη και είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το project περνάει υπό κλίμακα στον πραγματικό κόσμο, μια και μπορεί η εταιρεία να κάνει μια 3D εκτύπωση του μοντέλου για όποιον το θέλει για διακοσμητικό σε κλίμακα 1:18.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To ψηφιακό κλειδί της BMW τώρα και σε τηλέφωνα Android
BMW i7: Ετοιμάζεται το αντίπαλο δέος της Mercedes EQS
Αναβίωση BMW 2002: Πολύ καλή για να είναι αληθινή…

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement