Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ιαπωνία το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα Mercedes EQ

Ελλάδα 22:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ιαπωνία το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα Mercedes EQ

ΝΕΑ

Στην Ιαπωνία το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα Mercedes EQ

ΝΕΑ

Η Mercedes εγκαινίασε την πρώτη της έκθεση με αποκλειστική διάθεση των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων EQ.

Advertisement
Advertisement

Αρκετούς μήνες τώρα η Mercedes-Benz ετοίμαζε προσεκτικά την πρώτη της έκθεση αφιερωμένη στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας. Η σειρά EQ αριθμοί ήδη πέντε μοντέλα και οι Γερμανοί έχουν βάλει στόχο να την λανσάρουν ως μια υπομάρκα της εταιρείας με το αστέρι προκειμένου να δώσουν μεγαλύτερη αίγλη και χαρακτηριστική ταυτότητα στα EQ.

Θα περιμέναμε η πρώτη έκθεση EQ να ήταν κάπου στην Γερμανία, στην Ευρώπη ή έστω στην Αμερική, ωστόσο η Mercedes-Benz επέλεξε την Yokohama της Ιαπωνίας να κάνει το πρώτο βήμα. Το κατάστημα είναι βασισμένο στην αισθητική των ηλεκτρικών EQ με έντονους τους χρωματισμούς μαύρο και μπλε, ενώ συνδυάζεται άψογα η πολυτέλεια με την τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς όλα τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας όπως τα EQA, EQB, EQC, EQE και EQS τα οποία ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει ή ακόμα και να ενοικιάσει για να αποφασίσει καλύτερα ποιο του ταιριάζει. Παράλληλα, στο χώρο του καταστήματος μπορεί να βρει κανείς τους ταχυφορτιστές Chademo και να ενημερωθεί για τα σημεία φόρτισης σε όλη την χώρα.

Παραδόξως η Ιαπωνία είναι ανάμεσα στις χώρες με τις λιγότερες πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Μάλιστα, μια έρευνα έδειξε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ιαπωνία είναι λιγότερα από τους φορτιστές που υπάρχουν, ενώ οι πωλήσεις όλου του 2021 είναι λιγότερες από τις αντίστοιχες πωλήσεις μόνο του Δεκεμβρίου 2021 στη Μεγάλη Βρετανία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η πιο ισχυρή Mercedes S-Class της ιστορίας
Επίσημο: Αυτή είναι η Mercedes-Benz EQT «Marco Polo»
Δοκιμή: Mercedes EQS 580 4Matic

Advertisement