Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Άρτα έχουν κάνει πάρκινγκ τα… πεζοδρόμια

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Άρτα έχουν κάνει πάρκινγκ τα… πεζοδρόμια

ΝΕΑ

Στην Άρτα έχουν κάνει πάρκινγκ τα… πεζοδρόμια

ΝΕΑ

Ακόμα και ειδικές ράμπες για να ανεβάζουν τα οχήματά τους στα πεζοδρόμια έχουν σκεφτεί κάποιοι για να μπορούν να τα παρκάρουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς, ούτε η Τροχαία…

Advertisement
Advertisement

Στην Ελλάδα που οι νόμοι πολλές φορές είναι για να υπάρχουν αλλά να μην τηρούνται διαπιστώνουμε πως ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει χωρίς φυσικά να τον ενοχλεί κανένας. Το δυσάρεστο όμως είναι πως αυτό που μπορεί κάποιος να κάνεις να ενοχλεί τους άλλους και ίσως να μην το αντιλαμβάνεσαι ενώ πολλές φορές να μην δίνει καν σημασία.

Τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό που τον τελευταίο καιρό συζητάμε αρκετά και αφορά στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Όπως ξέρουμε και διαπιστώνουμε και εμείς οι ίδιοι, ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών συνεχώς παραβιάζει τη ΛΕΑ καθώς αδυνατεί να σκεφτεί πως η συγκεκριμένη λωρίδα είναι για λόγους έκτακτης ανάγκης, όπως άλλωστε το λέει κι η λέξη.

Χωρίς δίπλωμα για 2 μήνες όσοι κινούνταν στη ΛΕΑ!

Advertisement
Advertisement

Πεζοδρόμια – πάρκινγκ στην Άρτα

Από εκεί και πέρα τα θέματα και οι παραβιάσεις του ΚΟΚ εντός πόλεων είναι πάρα πολλές όπως για παράδειγμα αυτή στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Newsauto και μας έστειλε ο Γιώργος Π. από την Άρτα όπου βλέπουμε ένα τετρακίνητο όχημα να έχει κάνει κατάληψη του πεζοδρομίου. Όπως μάλιστα μας ενημέρωσε ο αναγνώστης του Newsauto, η εικόνα αυτή είναι καθημερινό φαινόμενο μέχρι το… μεσημέρι, ενώ για να γίνεται το παρκάρισμα και πιο εύκολο έχει φτιαχτεί και ειδική ράμπα για να ανεβαίνει στο σημείο!

Advertisement

Εκτός όμως από το συγκεκριμένο 4×4 διαπιστώνουμε πως χώρος για τους πεζούς ΔΕΝ υπάρχει πουθενά, ενώ όπως μπορείτε να δείτε όχι ένα αλλά δύο αυτοκίνητα έχουν παρκάρει και αυτά με τη σειρά τους στο πεζοδρόμιο κλείνοντας με τον τρόπο τους τη δίοδο σε πεζούς, μητέρες με παιδικά καθίσματα, ΑΜΕΑ κ.λπ.

Τα συμπεράσματα είναι δικά σας…

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι Έλληνες οδηγούν στη ΛΕΑ και δεν κρατούν απόσταση ασφαλείας από τον μπροστινό
Video: Ανεγκέφαλοι οδηγοί κλείνουν τη ΛΕΑ σε ασθενοφόρο
Αποκάλυψη newsauto: Υποχρεωτική η εγγύηση 2 ετών στα μεταχειρισμένα

 

Advertisement