Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγάπη μου συρρίκνωσα το Jeep Willys!

Ελλάδα 3:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγάπη μου συρρίκνωσα το Jeep Willys!

ΝΕΑ

Αγάπη μου συρρίκνωσα το Jeep Willys!

ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά microcars δεν αρκούνται πλέον στα στενά όρια των πόλεων. Και ανοίγονται σε νέες περιπέτειες μακριά από την άσφαλτο, με δάνεια και από Jeep Willys.

Advertisement
Advertisement

Τα microcars αρχίζουν να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή σε πολλές χώρες της Ευρώπης προσφέροντας μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση σύγχρονης κινητικότητας.

Στην χώρα πάντως που αναδείχθηκαν και κυριαρχούν ως πρόταση, στην Γαλλία, έκανε την εμφάνισή του και μία εντελώς νέα προσέγγιση. Ένα microcar το οποίο είναι φτιαγμένο για εκτός δρόμου περιπέτειες.

Η εταιρία που βρίσκεται πίσω του είναι μία γαλλική start-up με την ονομασία Kilow. Το χαριτωμένο μικρό αυτοκινητάκι ονομάζεται La Bagnole και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην φετινή έκθεση του Παρισιού.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, το λιλιπούτειο όχημα έχει τις κλασικές τετράγωνες γραμμές ενός off road οχήματος, και δανείζεται στοιχεία στη μάσκα από το Jeep Willys.

H εταιρία το προωθεί ως “εργαλείο” για την διασκέδαση και έξω από την πόλη, ως μεταφορικό μέσο ενός mountain bike για παράδειγμα.

Advertisement

Ζυγίζει λιγότερο από 350 κιλά και είναι διαθέσιμο με δύο εκδόσεις μπαταριών. Η πρώτη παρέχει αυτονομία 70 χιλιομέτρων και η δεύτερη 140 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Μπορεί επίσης να σηκώσει φορτίο έως και 150 κιλά.

Advertisement

Μπορεί να οδηγηθεί από νεαρές ηλικίες, ανάλογα με τις νομοθεσίες που υπάρχουν σε κάθε χώρα. Η εισαγωγική έκδοση έχει τελική 45 χλμ/ώρα ενώ η πιο δυνατή φθάνει στα 80 χλμ/ώρα.

Η τιμή που έχει ανακοινωθεί στην Γαλλία φθάνει τα 9.990 ευρώ. Ούτε καν δέκα χιλιάρικα!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Silence nanocar S04: Μεγάλη αυτονομία με ελάχιστο κόστος χρήσης!
Silence: Ήσυχες, αξιόπιστες και οικονομικές μετακινήσεις!
Ποια είναι η Silence που πλέον βρίσκεται και στην Ελλάδα; (+video)