Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη ή αργότερα το SUV της Maserati;

Ελλάδα 3:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Φρανκφούρτη ή αργότερα το SUV της Maserati;

ΝΕΑ

Στη Φρανκφούρτη ή αργότερα το SUV της Maserati;

ΝΕΑ

Ο ένας μετά τον άλλον, οι κατασκευαστές πολυτελών μοντέλων καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις στην κατηγορία των SUV, την πιο ισχυρή «τάση» αυτή τη στιγμή στην αυτοκίνηση. Ανάμεσά τους και η Maserati, που θα βγάλει στην αγορά το 2016 το Levante. Η ακριβής ημερομηνία παρουσίασής του δεν έχει γίνει γνωστή, το πιθανότερο είναι όμως είναι ότι θα λάβει χώρα τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Υπάρχει όμως μία πιθανότητα η Maserati να αποκαλύψει το Levante το Σεπτέμβριο, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ή έστω σε μορφή πρωτότυπου οχήματος). Η ιταλική μάρκα έχει αρχίσει πάντως στο εργοστάσιο του Τορίνο την προ-παραγωγή του SUV, το οποίο κυκλοφορεί καμουφλαρισμένο για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Έχουν παρέλθει τέσσερα χρόνια από το φθινόπωρο του 2011 (πάλι στην έκθεση της Φρανκφούρτης) από τη στιγμή που η Maserati είχε παρουσιάσει το εικονιζόμενο πρωτότυπο Kubang, τον προπομπό του Levante. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από το καπό του ιταλικού SUV θα δούμε V6 με διπλά turbo και ισχύ στα 350 και 425 PS. Θα υπάρξει και κορυφαίος V8 με 560 PS καθώς και τρίλιτρες ντίζελ εκδόσεις με 250, 275 και 340 PS. Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε πως οι τιμές πώλησης θα ξεκινούν από τις περίπου 90.000 € και θα φτάνουν έως τις 200.000 €.

Advertisement
Advertisement