Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ

ΝΕΑ

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ

ΝΕΑ

Χωρίς τρόλεϊ την Πέμπτη 15 Ιουνίου, από 12:00 έως 16:00 λόγω γενικής συνέλευσης εργαζομένων.

Advertisement
Advertisement

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ από τις 12:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

Τη στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, για την πραγματοποίηση της τρίτης εξ αναβολής γενικής συνέλευσης στο αμαξοστάσιο της πλατείας Αττικής με θέματα οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

Αυτή η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από το Σωματείο Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, και αφορά τη διεξαγωγή της τρίτης γενικής συνέλευσης, η οποία έχει αναβληθεί αρκετές φορές, στο αμαξοστάσιο που βρίσκεται στην πλατεία Αττικής. Η γενική συνέλευση έχει ως θέματα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Οι επιπτώσεις αυτής της στάσης εργασίας θα είναι αισθητές για το κοινό. Οι επιβάτες πρέπει να εξετάσουν εναλλακτικές μεθόδους μετακίνησης κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος. Τα λεωφορεία και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς ενδέχεται να είναι υπερφορτωμένα καθώς οι επιβάτες θα επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές. Είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι πιθανές καθυστερήσεις και να προγραμματίσουν επιπλέον χρόνο για τη μετακίνησή τους.

Πρέπει να επισημανθεί ότι οι στάσεις εργασίας αποτελούν μέσο απεργιακής έκφρασης των εργαζομένων και αναδεικνύουν την ανάγκη για βελτιώσεις και αλλαγές. Η ενδεχόμενη αναστάτωση που προκαλείται από αυτές τις στάσεις εργασίας πρέπει να εξεταστεί σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των εργαζομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αττική Οδός: Η νέα σύμβαση και πόσο θα έχουν τα διόδια;
Οριστικό: Πετάνε εκτός τα παλιά αυτοκίνητα
Φέρνουν την σούπερ μπαταρία