Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα σκαριά και Audi E-Tron GT Shooting Brake;

Ελλάδα 20:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα σκαριά και Audi E-Tron GT Shooting Brake;

ΝΕΑ

Στα σκαριά και Audi E-Tron GT Shooting Brake;

ΝΕΑ

Το Audi E-Tron GT είναι η τελευταία προσθήκη στην premium κατηγορία των EV. Το γερμανικό πολυτελές ηλεκτρικό sedan έχει σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες με την Porsche Taycan.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, το μοντέλο της Audi υιοθετεί διαφορετική μορφή από το αδελφάκι του και πωλείται επίσης σε πιο προσιτή τιμή. Αυτό σημαίνει ότι μια έκδοση wagon είναι στα πλάνα;

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του AutoBild, ένα E-Tron GT wagon ενδέχεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα το δούμε το 2022 και μάλιστα θα διαθέτει και κορυφαία έκδοση RS. Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές δεν είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ενδιαφέρουσες ιδέες προς την Audi.

Για παράδειγμα, ο Rain Prisk, γνωστός για τις εκκεντρικές αποδόσεις του που βασίζονται κυρίως σε υπάρχοντα αυτοκίνητα, δημοσίευσε μια σχεδιαστική απόδοση του E-Tron Shooting Brake. Και αν νομίζετε ότι απλώς έκοψε τις πίσω πόρτες και επιμήκυνε το μήκος του, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά προτού προβείτε σε συμπεράσματα.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς, το έργο του ξεκίνησε με μια επίσημη φωτογραφία του νέου E-Tron GT που δείχνει το αυτοκίνητο από την πίσω γωνία των τριών τετάρτων. Η απόδοση μετέτρεψε τελείως την κολόνα C και τη γραμμή οροφής για να δημιουργήσει ένα ελκυστικό δισδιάστατο wagon. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι τροποποιήσεις στη συνολική σιλουέτα είναι εξαιρετικές και η πρόσθετη αεροτομή στο πίσω μέρος είναι σωστή.

Ένα πράγμα για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι είναι οι τροχοί. Ο σχεδιασμός των δέκα διπλών ακτίνων είναι εντυπωσιακός (όπως επίσης και η πορτοκαλί λωρίδα που έρχεται σε αντίθεση), ωστόσο το λογότυπο E-Tron σε λευκό χρώμα στο πλευρικό τοίχωμα των ελαστικών δεν είθισται να χρησιμοποιείται σε αυτοκίνητα παραγωγής. Συνολικά όμως, η απόδοση παρά τα τραβηγμένα αισθητικά στοιχεία δείχνει κάπως ρεαλιστική.

Advertisement

Έχουμε δημοσιεύσει διάφορες σχεδιαστικές αποδόσεις του Rain Prisk πολλές φορές και φαίνεται ότι θα αρχίσει να δημοσιεύει περισσότερα σχέδια τις επόμενες εβδομάδες. Λέει ότι έχει “περίπου 1500-2000 αρχεία photoshop” στον υπολογιστή του, τα περισσότερα από τα οποία είναι ημιτελείς αποδόσεις αυτοκινήτων. Αναμένουμε περισσότερα προσεχώς…

Διαβάστε επίσης:
Η έκδοση Plus του Audi RS e-tron GT έχει άγριες διαθέσεις
Audi e-tron GT quattro και RS e-tron GT: Επίσημη παρουσίαση
Οδηγούμε το Audi RS Q8

Advertisement