Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η έκδοση Plus του Audi RS e-tron GT έχει άγριες διαθέσεις

Ελλάδα 17:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η έκδοση Plus του Audi RS e-tron GT έχει άγριες διαθέσεις

Mobility

Η έκδοση Plus του Audi RS e-tron GT έχει άγριες διαθέσεις

Mobility

Το εντυπωσιακής σχεδίασης ηλεκτρικό Audi RS e-tron GT δια χειρός X-Tomi Design αποκτά μία σαφώς πιο επιθετική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Η Audi ανακατεύει τα χαρτιά στην κατηγορία των ηλεκτρικών σπορ σεντάν, καθώς όπως είναι λογικό η παρουσία των νέων e-tron GT και RS e-tron GT θα προκαλέσει πονοκέφαλο σε άλλους κατασκευαστές όπως οι Tesla και Porsche.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη αποκάλυψη των συγκεκριμένων ηλεκτρικών σπορ σεντάν, έρχεται η σειρά για πιθανές νέες εκδόσεις, με διάφορους ιδιώτες σχεδιαστές, όπως η X-Tomi Design να παρουσιάζουν την δική τους εναλλακτική. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το μοντέλο διαθέτει ένα νέο bodykit, που περιλαμβάνει μεγαλύτερους τροχούς, μία ανασχεδιασμένη μάσκα, τονισμένους θόλους, ενώ αυτό που κυριαρχεί είναι αν μη τι άλλο η σταθερή πίσω αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Ουσιαστικά η πρόταση του πολωνικού στούντιο μας αναγγέλλει μία ακόμα ισχυρότερη έκδοση του RS e-tron GT, που ίσως υπάρχει στα μελλοντικά πλάνα των ανθρώπων του Γερμανού κατασκευαστή. Επιστρέφοντας στην εργοστασιακή έκδοση του ηλεκτρικού RS e-tron, να αναφέρουμε ότι τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ με τα οποία εφοδιάζεται αποδίδουν συνδυαστικά ισχύ 598 ίππων, η οποία αυξάνεται στους 645 PS με τη λειτουργία overboost, ενώ η ροπή αγγίζει τα 830 Nm. Παράλληλα, οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές, με το 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Advertisement

Το Audi RS e-tron GT έχει ως στόχο να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στο Tesla Model S Plaid με ισχύ 1.000 ίππων, αλλά και στην Porsche Taycan Turbo S των 761 ίππων.

Διαβάστε επίσης:
Αποκάλυψη για το νέο αγωνιστικό Audi RS3 LMS
Νέοι επικεφαλής σε Audi και Skoda
Ο σπορ χαρακτήρας του νέου Audi SQ2

Advertisement