Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα πλάνα της Peugeot ένα μεσαίο coupe

Ελλάδα 6:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα πλάνα της Peugeot ένα μεσαίο coupe

ΝΕΑ

Στα πλάνα της Peugeot ένα μεσαίο coupe

ΝΕΑ

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Peugeot θα παρουσιάσει το νέο της πρωτότυπο μοντέλο στην Κίνα, τον προσεχή Απρίλιο. Η πρώτη αγορά του κόσμου σε πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων (18 εκατ. το 2013) είναι τόσο σημαντική για τους κατασκευαστές που επιλέγουν όλο και συχνότερα να παρουσιάζουν εκεί τα νέα τους μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία ενός coupe πρωτότυπου αυτοκινήτου, τη σιλουέτα του οποίου μπορούμε να διακρίνουμε παρά το… σεντόνι που το καλύπτει. Το δελτίο Τύπου της γαλλικής μάρκας αναφέρει ότι πρόκειται για ένα όχημα με μήκος 4,73 m, ύψος μόλις 1,31 m και θέσεις για τέσσερις επιβάτες. Η παγκόσμια πρεμιέρα θα γίνει από τις 20 έως τις 29 Απριλίου στην έκθεση του Πεκίνου.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για τον προπομπό του 508 coupe, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από το Νοέμβριο του 2012 (διαβάστε ΕΔΩ σχετικά). Το concept car έχει δεχτεί σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο supercar Onyx και δεν αποκλείεται να φέρει υβριδικό σύστημα.