Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα μέσα του 2019 η Mercedes-AMG A45 με 400+ ίππους

Ελλάδα 7:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα μέσα του 2019 η Mercedes-AMG A45 με 400+ ίππους

ΝΕΑ

Στα μέσα του 2019 η Mercedes-AMG A45 με 400+ ίππους

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG παρουσίασε την hot A35 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και ήδη οι φίλοι των επιδόσεων είναι πρόθυμοι να μιλήσουν για το επόμενο βήμα. Το αφεντικό της AMG, Tobias Moers, επανέλαβε ότι η επόμενη γενιά A45 θα έχει περισσότερους από 400 ίππους και μια νέα τετρακίνηση 4Matic, αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Συνέχισε να αναφέρει ότι ενώ η A35 χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων, η A45 θα διαθέτει κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων. Ο Moers υποσχέθηκε να εφαρμόσει “πολλές βελτιώσεις” πάνω στο εξερχόμενο μοντέλο λέγοντας πως “δεν υπάρχει τίποτα συνηθισμένο με αυτά που γνωρίζετε σήμερα”. Το σασί θα υποστεί σημαντικές βελτιώσεις, με το μεγάλο κεφάλι της AMG να το περιγράφει ως “απίστευτο” σε σύγκριση με το σασί της προηγούμενης A45. Έχει ενισχυθεί καταλυτικά και θα προσφέρει περισσότερη άνεση αλλά και ακαμψία με σύμμαχο μια σοφιστικέ ανάρτηση . Θα διαθέτει επίσης τη λειτουργία Drift της E63, έτσι οι οδηγοί θα μπορούν να “πάνε με το πλάι” και αυτό πιθανότατα θα έρθει “ευγενικά” από έναν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο ολίσθησης.

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes θα είναι λίγο διαφορετικό στο επόμενο μοντέλο σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα της Α-Class, καθώς θα διαθέτει κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά που αξίζει να ξεχωρίζουν, συμπεριλαμβανομένης μιας “σούπερ σπορ οθόνης” με όλες τις σχετικές πληροφορίες σε ένα μέρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Dominik Greuel, Manager Marketing Communications της Mercedes-AMG, αποκάλυψε νωρίτερα φέτος ότι θα υπάρξει και η ακόμη πιο καυτή A45S, η AMG ως γνωστό τις μεγάλες εκδόσεις της τις αποκαλεί “S”.

Advertisement
Advertisement

Αναμείνατε την κανονική A45 σε μορφή hatchback κάποια στιγμή το επόμενο έτος. Δεν είναι σαφές σε αυτό το σημείο αν το μοντέλο S θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα ή θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο για τη ναυαρχίδα της σειράς. Εάν προτιμάτε η A45 να έχει ένα σωστό πορτμπαγκάζ, η Mercedes-AMG αναμένεται να φέρει και την έκδοση sedan προκειμένου να εξυπηρετήσει την αγορά των Η.Π.Α., όπου δεν είναι διαθέσιμη η hatch έκδοση της Α-Class.

Mercedes-amg-a45-tsiro-640