ΝΕΑ

“Σμπαράλια” 3 καινούργιες Toyota Supra

Ελλάδα 5:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

“Σμπαράλια” 3 καινούργιες Toyota Supra

ΝΕΑ

“Σμπαράλια” 3 καινούργιες Toyota Supra

ΝΕΑ

Ένα τροχαίο ατύχημα ήταν αρκετό για να καταστρέψει τρεις καινούργιες Toyota Supra.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Ουγγαρίας. Για άγνωστο λόγο η αυτοκινητάμαξα ενεπλάκη σε ατύχημα και έτσι τρεις από τις Toyota Surpa δε θα παραδοθούν στους άτυχους αγοραστές που περίμεναν με ανυπομονησία τα νέα τους αποκτήματα. Βέβαια, με βάση τη σειρά προτεραιότητας που έχουν δώσει οι Ιάπωνες στις προπαραγγελίες του αυτοκινήτου, είναι σίγουρο πως θα δοθεί άμεση λύση για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Θυμίζουμε πως κάτω από το καπό της Supra βρίσκουμε έναν εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα 3 λίτρων με 340 άλογα. Η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, ενώ για το 0-100 χλμ χρειάζεται 4,1 δευτερόλεπτα. Όσο για την τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ.

Advertisement

Ξεκινώντας την εμπορική της πορεία η Toyota Supra προσφέρεται αρχικά σε οκτώ διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις. H έκδοση Launch Edition θα προσφέρεται αποκλειστικά σε λευκό στην απόχρωση Absolute Zero White με κόκκινες λεπτομέρειες, σε μαύρο στην απόχρωση Noctural Black με κόκκινες λεπτομέρειες και σε κόκκινο στο Renaissance Red με μαύρες λεπτομέρειες.

Για την Ελλάδα η τιμή του μοντέλου έχει οριστεί στα 85.000 ευρώ.

Advertisement