Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda: Ξεκίνησε η παραγωγή αυτοκινήτων στην Τσεχία

Ελλάδα 5:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda: Ξεκίνησε η παραγωγή αυτοκινήτων στην Τσεχία

ΝΕΑ

Skoda: Ξεκίνησε η παραγωγή αυτοκινήτων στην Τσεχία

ΝΕΑ

Η παραγωγή οχημάτων και ανταλλακτικών ξεκίνησε, 39 ημέρες μετά το κλείσιμο των εργοστασίων στις 18 Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας λαμβάνεται ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, το οποίο προστατεύει την υγεία του εργατικού δυναμικού.

Advertisement
Advertisement

 

Ξεκίνησε την Δευτέρα 27η Απριλίου, η παραγωγή στα τρία τσεχικά εργοστάσια της Skoda Auto. Σε συνεννόηση με το συνδικάτο KOVO, η παραγωγή οχημάτων και ανταλλακτικών πέρασε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς στις εγκαταστάσεις του Mlada Boleslav, του Kvasiny και του Vrchlabi. Θυμίζουμε πως η Τσέχικη εταιρία διέκοψε την παραγωγή στα εργοστάσιά της στις 18 Μαρτίου 2020 για να αποτρέψει την εξάπλωση του κοροναϊού. Μετά από 39 ημέρες προσωρινού κλεισίματος των εργοστασίων, η παραγωγή έχει πλέον ξαναρχίσει με την έναρξη της πρωινής βάρδιας στις 6:00 το πρωί της 27ης Απριλίου.

Skoda: Δείτε όλα τα μοντέλα σε ψηφιακή έκθεση

Advertisement
Advertisement

Τα μέτρα ασφάλειας

Για να γίνει εφικτή η επανεκκίνηση της παραγωγής χρειάστηκε να παρθούν μέτρα ασφάλειας. Το σύνολο τους περιλαμβάνει τον εξοπλισμό του εργατικού δυναμικού με προστατευτικές μάσκες προσώπου ή αναπνευστήρες. Η Skoda παρέχει επίσης πολλά απολυμαντικά ενώ οι αφίσες υπενθυμίζουν στα μέλη του προσωπικού της εταιρείας τις γενικές προφυλάξεις (αποφυγή χειραψιών, η τακτική πλύση χεριών ή η απολύμανση των χεριών τους και ο βήχας και το φτέρνισμα στα μανίκια τους). Επιπλέον, πραγματοποιούνται τυχαίοι έλεγχοι θερμοκρασίας στις εισόδους των εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Η Skoda ξεκινά την παραγωγή ανταλλακτικών

Advertisement

Η αυτοκινητοβιομηχανία ενημερώνει το εργατικό δυναμικό της σχετικά με τα μέτρα προστασίας σε όλους τους ιστότοπους της Τσεχικής Δημοκρατίας χρησιμοποιώντας φυλλάδια και αφίσες καθώς και μέσω διαφόρων ψηφιακών καναλιών.

Advertisement