Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Skoda ξεκινά την παραγωγή ανταλλακτικών

Ελλάδα 14:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Skoda ξεκινά την παραγωγή ανταλλακτικών

ΝΕΑ

Η Skoda ξεκινά την παραγωγή ανταλλακτικών

ΝΕΑ

Παρά τους περιορισμούς για τον Κορωνοϊό η Skoda εγγυάται, την αξιόπιστη προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών σε περισσότερες από 94 χώρες.

Advertisement
Advertisement

 

Το Skoda Parts Center είναι η μεγαλύτερη αποθήκη στην Δημοκρατία της Τσεχίας και μία από τις τρεις ευρωπαϊκές κύριες αποθήκες του Ομίλου Volkswagen. Η αποθήκη λειτουργεί ξανά, σε τρεις βάρδιες, για να παρέχει γνήσια ανταλλακτικά ακόμη και κατά τη διάρκεια των περιορισμών του Covid-19.

Skoda: Ποιον εξοπλισμό προτιμούν οι ιδιοκτήτες των Scala και Kamiq;

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που η παραγωγή στα τσεχικά εργοστάσια της Skoda έχει ανασταλεί λόγω της  πανδημίας ιού κοροναϊού, οι πελάτες της μάρκας δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την προμήθεια γνήσιων ανταλλακτικών για τα οχήματά τους. Φυσικά οι εργαζόμενοι ακολουθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας τους. Η παραγωγή οχημάτων και ανταλλακτικών οχημάτων στα τσεχικά εργοστάσια της Skoda Auto έχει ανασταλεί από τις 18 Μαρτίου 2020. Σε πολλές χώρες, η αγορά αυτοκινήτων περιορίζεται επίσης αυστηρά από μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του κοροναϊού, αλλά τα περισσότερα συνεργεία έμειναν και παραμένουν ανοιχτά για τους πελάτες. Έτσι το Κέντρο ανταλλακτικών της Skoda ανοίγει ξανά για να συνεχίσει να παρέχει στους χώρους των συνεργατών της εταιρίας το πλήρες φάσμα γνήσιων ανταλλακτικών, ώστε να μπορούν να παρέχουν τη βέλτιστη υποστήριξη στους πελάτες τους.

Το κέντρο ανταλλακτικών παρέχει υλικά σε περισσότερες από 94 αγορές παγκοσμίως. Στην Τσεχική Δημοκρατία, το 99% των 227 τοποθεσιών εξυπηρέτησης παραμένουν ανοιχτές και στη γειτονική Σλοβακία, το 87% (των 74 κέντρων) εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στους πελάτες. Στις 20 πιο σημαντικές αγορές του κατασκευαστή αυτοκινήτων, περίπου το 77% όλων των εξουσιοδοτημένων εργαστηρίων είναι σε λειτουργία. Για να πετύχει αυτόν τον στόχο η Skoda λειτουργεί επί του παρόντος σε τρεις βάρδιες ξανά. Στο αποκορύφωμα της πανδημίας κοροναϊού στην Τσεχική Δημοκρατία, αυτό περιορίστηκε σε δύο βάρδιες για να εξασφαλιστεί η εφοδιαστική κίνηση χωρίς επαφή και κατά καιρούς μόνο 150 από τους 600 τακτικούς υπαλλήλους βρίσκονταν στο χώρο.

Advertisement

Το κύριο μέλημα της εταιρίας είναι η προστασία του προσωπικού και των προμηθευτών από τον ιό. Για το λόγο αυτό, η Skoda, με την υποστήριξη του συνδικάτου των εργαζομένων, έχει πάρει τα καλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας και έχει θεσπίσει πολλούς επιπλέον κανόνες υγιεινής και προστασίας: Πριν ξεκινήσει η εργασία, οι υπάλληλοι του Parts Center υπόκεινται σε τυχαίες μετρήσεις θερμοκρασίας. Η εταιρία παρέχει στους υπαλλήλους είτε αναπνευστήρες είτε ασπίδες προσώπου, ανάλογα με τον χώρο εργασίας ενώ απολυμαντικά είναι διαθέσιμα σε κάθε σταθμό εργασίας.

Skoda: Δείτε όλα τα μοντέλα σε ψηφιακή έκθεση

Advertisement

Το κέντρο ανταλλακτικών καλύπτει συνολική έκταση 180.000 τετραγωνικών μέτρων και είναι η μεγαλύτερη αποθήκη ανταλλακτικών στην Τσεχική Δημοκρατία. Ως μία από τις τρεις ευρωπαϊκές κύριες αποθήκες του Ομίλου Volkswagen, παίζει βασικό ρόλο στην παροχή γνήσιων ανταλλακτικών σε ολόκληρο τον Όμιλο. Περίπου 90 φορτηγά με ανταλλακτικά φεύγουν από το Parts Center καθημερινά (πριν από τους περιορισμούς του ιού, ο αριθμός ήταν περίπου 190) στέλνοντας περίπου 28.000 αποστολές γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα.