Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Skoda: Δείτε όλα τα μοντέλα σε ψηφιακή έκθεση

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda: Δείτε όλα τα μοντέλα σε ψηφιακή έκθεση

Car Gadget

Skoda: Δείτε όλα τα μοντέλα σε ψηφιακή έκθεση

Car Gadget

Η παγκόσμια καραντίνα λόγω του Covid-19 έχει αναγκάσει πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων να στραφούν στις πλατφόρμες ηλεκτρονικής πώλησης και η Skoda στην Βρετανία είναι μία από αυτές.

Advertisement
Advertisement

 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Skoda εφαρμόζει όλο και περισσότερο το πρόγραμμα Virtual Showroom (εικονική έκθεση αυτοκινήτου), που ελπίζει ότι με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να αγοράζουν αυτοκίνητα. Λόγω του κορωνοϊού, #μενουμεσπιτι και έξι υπάλληλοι της Skoda στην Αγγλία αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν την εφαρμογή «Virtual Showroom» οδηγώντας τα μοντέλα: Kamiq, Superb, Octavia και Karoq για λίγες ώρες κάθε ημέρα. Οι υποψήφιοι πελάτες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το αυτοκίνητο  μέσω video call βλέπουν σε livestream το μοντέλο που τους ενδιαφέρει. Η Skoda UK λέει ότι τον τελευταίο μήνα όπου έχει ενεργοποιηθεί η εφαρμογή, έχουν γίνει εκατοντάδες βιντεοκλήσεις.

Skoda: Περάστε δημιουργικά τις ώρες σας στην «καραντίνα»

Advertisement
Advertisement

Όσο για τους πελάτες που θέλουν ένα άλλο μοντέλο εκτός από τα Kamiq, Superb, Octavia και Karoq υπάρχει ένα προ-εγγεγραμμένα video, το οποίο τους ξεναγεί στο αυτοκίνητο που προτιμούν.

Skoda Octavia RS iV: Το πρώτο plug in hybrid επιδόσεων της φίρμας

Η υπηρεσία Virtual Showroom της Skoda προσφέρεται από το 2017. Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν οι πελάτες της Skoda UK μπαίνουν στο site της και επιλέγουν το «Live banner», βάζουν τον αριθμό τηλεφώνου τους και να προγραμματίζουν ένα ένα ραντεβού. Εκτός από την παροχή μίας λεπτομερούς ξενάγησης στο αυτοκίνητο μέσω του live streaming, οι πελάτες μπορούν επίσης να διαμορφώσουν το αυτοκίνητό τους ψηφιακά και να κάνουν την παραγγελία τους βήμα προς βήμα, μέσω υπολογιστή, tablet ή ακόμη και από το κινητό τους τηλέφωνο.

Advertisement