Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία της Bentley με την ποτοποιία Macallan

Ελλάδα 19:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία της Bentley με την ποτοποιία Macallan

ΝΕΑ

Συνεργασία της Bentley με την ποτοποιία Macallan

ΝΕΑ

Η σύμπραξη των δύο βρετανικών εταιρειών ανακοινώθηκε στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας Bentley Flying Spur Hybrid.

Advertisement
Advertisement

Στη σύναψη συνεργασίας με τον διάσημο παραδοσιακό οίκος παραγωγής σκωτσέζικου ουίσκι, Macallan, προχώρησε η Bentley με στόχο την από κοινού προώθηση του οράματός τους για την αειφορία.

Η παγκόσμια συνεργασία των δύο φημισμένων βρετανικών brands, παρουσιάστηκε στο The Macallan Estate στην περιοχή Speyside της Σκωτίας, παράλληλα με την παρουσίαση της νέας Bentley Flying Spur Hybrid.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι δύο εταιρείες θα παρουσιάσουν ένα ευρύ φάσμα projects που θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων από κοινού επιμελημένων κορυφαίων εμπειριών πελατών και αποκλειστικού χαρακτήρα βιωματικών εκδηλώσεων.

Advertisement
Advertisement

Η Macallan ιδρύθηκε από τον Alexander Reid σε ένα οροπέδιο πάνω από τον ποταμό Spey, στη βορειοανατολική Σκωτία, το 1824. Η περιοχή φημίζεται σε όλο τον κόσμο για τα εξαιρετικά ουίσκι της. Στόχος της εταιρείας είναι η ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα έως το 2030, πριν από τους ευρύτερους στόχους της βιομηχανίας ουίσκι, προωθώντας την υπεύθυνη προμήθεια και καλλιεργώντας μια παγκόσμια κοινότητα αειφόρου παραγωγής.

Ως μέρος της περιβαλλοντικής της δέσμευσης, η Macallan θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της ένα στόλο πλήρως ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων στο The Macallan Estate, ήδη από το 2025. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με την Bentley Motors, οι δύο πρώτες υβριδικές Bentley θα ενταχθούν άμεσα στον στόλο.

Advertisement

Η Bentley Motors είναι από τις πιο περιζήτητες μάρκες υπερπολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο και τώρα υφίσταται τον μεγαλύτερο μετασχηματισμό στην 102χρονη ιστορία της. Η στρατηγική Beyond100 που εξαγγέλθηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, φιλοδοξεί να καταστήσει την Bentley παγκόσμιο ηγέτη στη βιώσιμη κινητικότητα πολυτελείας, με έμφαση στην αειφορία.

Advertisement

Η συνεργασία των δύο φημισμένων brands αποτυπώνεται σε ένα ατμοσφαιρικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Bentley: Με SUV το ντεμπούτο της στην ηλεκτροκίνηση
Αυτή είναι η δεύτερη υβριδική Bentley και η πιο γρήγορη
Η νέα Bentley Continental GT Speed πάτησε άσφαλτο (video)

Advertisement