Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Συνεργασία Ford και Red Bull για ένα νέο ηλεκτρικό

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συνεργασία Ford και Red Bull για ένα νέο ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Συνεργασία Ford και Red Bull για ένα νέο ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Η Ford συνεργάζεται με τη Red Bull σε ένα μυστικό προς το παρόν ηλεκτρικό μοντέλο που χαρακτηρίζεται «στρατηγικά σημαντικό».

Advertisement
Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ford αποκάλυψε ότι η Red Bull ασχολείται με την εξέλιξη της αεροδυναμικής του νέου ηλεκτρικού μοντέλου.

Όπως φαίνεται η συνεργασία μεταξύ των δύο, είναι πολυεπίπεδη, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την ανακοίνωση της επιστροφής της Ford στο grid της Formula 1 μέσω της συνεργασίας της με την Red Bull Racing. Μάλιστα, το θέμα με το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford της αεροδυναμική συμπεριφορά του οποίου «φροντίζει» η Red Bull, αποκαλύφθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ford, Jim Farley.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης για τον εορτασμό της συνεργασίας στο απαιτητικό στίβο της F1, o Farley αποκάλυψε σε εκπροσώπους του τύπου πως η Red Bull Racing έχει επιφορτιστεί με τον χειρισμό της αεροδυναμικής ενός σημαντικού νέου ηλεκτρικού μοντέλου. Άλλες πληροφορίες σχετικές με το νέο αυτό ηλεκτρικό, δεν προέκυψαν αλλά οπωσδήποτε, για να είναι τόσο σημαντική η συνεισφορά της αεροδυναμικής, θα είναι κάποιο σπορ μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία ολοκαίνουργια Ferrari Roma θύμα ενός… ασανσέρ!
Alfa Romeo: Παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο!
Σοκ! Πάνω από 2 εκατ. οδηγοί θα λείπουν το 2026